Potresena Dara Bubamara donela bitnu odluku zbog poplava u BiH i velike tragedije

Sinoć, 4. oktobra, pevačica Dara Bubamara trebalo je da održi koncert u Bosni i Hercegovini, ali je zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile delove ove zemlje, odlučila da otkaže nastup iz poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama.

Iako je izašla pred publiku, Dara je na emotivan način objasnila svoju odluku da koncert odloži, naglašavajući da kao čovek saoseća s tragedijom.

– Htela bih da vas pozdravim i da se zahvalim organizatorima što su me pozvali večeras da nastupim i sa svojim orkestrom održim koncert. Međutim, svi znamo šta se noćas desilo u Bosni i Hercegovini, tragičan događaj, koji je za mene nešto strašno i ja mislim onako, kao jedan čovek koji ima duše i ljudskosti, jednostavno neću moći da nastupim večeras. Mislim da bi se svako od vas složio sa mnom. Želim da izjavim saučešće porodicama preminulih i da kažem da mi je jako žao što se ovo desilo, a koncert ćemo napraviti neki drugi put. Hvala vam na razumevanju, da ste živi i zdravi – poručila je Dara Bubamara sa bine.

Podsetimo, poplave su izazvale ogromne štete u gradovima poput Jablanice, Konjica, Kiseljaka, Fojnice i Kreševa, gde je potvrđeno da je 16 osoba nastradalo, dok se za 13 još traga.

Inače, Zdravko Čolić pomogao je unesrećenim u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, poslavši kamion vode.

Deo paketa već je stigao u sabirni centar, pišu BiH mediji.

Čolić je ovako još jednom dokazao svoju humanost. Pozvao je sve da se solidarišu sa unesrećenim u ovim strašnim poplavama.

Bonus video:

00:26

Aleksandra Prijović koncert u Beču

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Након дивних вести које је Анастасија поделила, Андреана Чекић јој уделила прелепу честитку "Љубави, радујем се свему што долази"

Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић, ћерка познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, изненадила је своје фанове …