БЕБА спасила целу породицу од надолазеће БУЈИЦЕ у БиХ: "Да нисмо на време побегли трагедија би била НЕИЗБЕЖНА"

Једну причу са срећним крајем испричао је Елведин Мушановић из Кисељака. Његова породица је за длаку избегла катастрофу и то захваљујући најмлађој ћерки, која је још беба.

– Срећа је што се најмлађа ћеркица пробудила у 4 ујутро, да једе. Кад је заплакала, пробудили смо се. Изашао сам и видео да је ријека Крешевка надошла, али није изгледало да је то алармантно. Међутим, водостај је растао и ми смо се за 20 минута побегли на сигурно – испричао је Елведин репортеру БХТ.

За тих 20 минута, како каже, ниво реке је порастао за 150 центиметара, што је метар и по.

Мушановићи су спасили, како каже Елведин, “само децу и возила”, ништа из куће нису понели. Али да нису на време побегли, трагедија би била неизбежна.

Људи који су преживели поплаву у Кисељаку и околним местима, кажу да је, у ситуацији каква их је снашла, било немогуће реаговати, јер је вода за неколико минута носила све пред собом.

– У рану зору, кад људи спавају, многи нису били ни свесни шта их је снашло – рекао је један мештанин.

Извор: Србија Данас/Српска Инфо

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Након дивних вести које је Анастасија поделила, Андреана Чекић јој уделила прелепу честитку "Љубави, радујем се свему што долази"

Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић, ћерка познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић, изненадила је своје фанове …