Родила је троје деце, а на изгледу јој сви завиде: ОВО је жена од које се развео Пеђа Јовановић, а ево и чиме се бави (ФОТО)

Познати певач Пеђа Јовановић и његова супруга Ана су се развели, преноси “Блиц”.

Познато је да Пеђа Јовановић, познатији као Пеђа Близанац, свој приватни живот крије од очију јавности.

О његовом разводу са супругом Аном већ дуго се спекулише, али он никад није коментсрисао такве спекулације. Певач се сада огласио и потврдио како је овога пута дефинитивно крај између њих, али да о Ани мисли све најлепше. 

Peđa Jovanović
Пеђа Јовановић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Ана и Пеђа 16 година су били у хармоничном браку из ког имају троје деце – два сина и ћерку. Популарном певачу многи су завидели, будући да Ана изузетно атрактивно изгледа, а где год се појави привлачи погледе околине.

Ипак, упркос томе Ана Јовановић не воли да се експонира у јавности, те се готово никада није појављивала са Пеђом на јавним догађајима.

Занимљиво је да и Пеђин брат близанац такође има троје деце, као и атрактивну супругу Јовану која физички неодољиво подсећа на Ану.

Ана Јовановић се бави се креирањем купаћих костима, а своје креације често дели на свом Инстаграм профилу. 

Пеђа и Ана Јовановић пролазили су кроз тешке и бурне периоде живота, а музичар је једном приликом открио због чега га је лепа бринета први пут оставила: 

– Оставила ме је баш у том периоду када сам претеривао у пићу. Није могла да ме трпи, то нико не би могао нити би требало да трпи. Мој савет свим женама је да се одмах склоне од партнера-алкохоличара. Ту нема ничег доброг. Ко би волео да има алкохоличара у кући? Био сам немогућ тада и разумем што је отишла – изјавио је певач том приликом. 

Ana Jovanović
Ана Јовановић / Извор: Инстаграм printscreen/anajovanovic1

Пеђино оглашавње поводом развода

Пеђа Јовановић се огласио за “Блиц” и истакао: 

Peđa Jovanović
Пеђа Јовановић / Извор: АТА images

– Ана и ја смо смо се дефинитивно развели. Покушали смо, није ишло онако како смо желели и одлучили смо да свако крене својим путем. Не бих о детаљима, али желим да кажем да смо остали пријатељи и да се трудимо да будемо што бољи родитељи нашој деци, сто нам је приоритет – рекао је Пеђа и додао:

– Ана је изузетан човек, добра мајка, вредна и успешна зена и заслужује сву срећу овог света – рекао је певач.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ОТАЦ И СИН ИЗ СРБИЈЕ ПРЕТУЧЕНИ НА ДЕЧИЈЕМ РОЂЕНДАНУ: Насилници МЕСЕЦИМА свакодневно прете породици жртава

Српски држављанин (66) претучен је насмрт 29. маја на прослави рођендана свог унука у аустријском …