Krađe u prodavnicama, nažalost, nisu neuobičajena stvar, ali jedna žena šokirala je korisnike društvenih mreža jer se na krađu usudila u sred bela dana i to pred svedocima. Da stvar bude bizarnija, predmet krađe nije bila neka sitna stvarčica koja se može ugurati u džep, već ni manje ni više, nego poljoprivredna kolica.

Naime, na Tik Tok nalogu “majmunska_posla_” sa kamera prodavnice. Na snimku se vidi datum 30. septembar i žena koja prolazi pored prodavnice. 

Ispred prodavnice su izložena creva, kazani, metle, kao i dvoje kolica koja gospođi očigledno zapadaju za oko.

kradja1.png
Tik Tok Printscreen 

Ona staje, osvrće se oko sebe. U blizini su i neki muškarci koji razgledaju robu. Žena odlazi, napravi krug čekajući očigledno pravi trenutak, vraća se i u kolica stavlja svoju torbu i odlazi tek pomalo užurbanim hodom gurajući kolica.

Lazarevac. Gospođa opušteno spustila stvari u kolica i odšetala”, stoji u opisu snimka.

Krađa u Lazarevcu.jpg
Tik Tok Printscreen 

Mnoge ljude je ovaj video ostavio u šoku. Uglavnom su se čudili drskosti i hladnokrvnosti žene koja je obavila krađu u po bela dana.

Neki su se i našalili  na ovaj račun.

“Vratiće ih, samo stvari da odnese”, “Ma, uzela samo za testnu vožnju”, “Ladno je mogla i furunu da stavi u kolica”, bili su samo neki od komentra.

Iako je bilo  najviše osuđujućih komentara bilo je i onih koji su zamerili prodavcu što je sa svojom robom zauzeo ceo trotoar.