4 horoskopska znaka dobiće poseban dar od univerzuma 5. oktobra 2024: Saturn i Mesec pokazaće im put ka sreći

Horoskop predviđa da će u subotu, 5. oktobra 2024, tokom trigona Meseca sa Saturnom, 4 horoskopska znaka dobiti važan i veoma poseban dar od univerzuma.

Ovaj kosmički događaj nam pokazuje da možemo koristiti prošlost kako bismo oblikovali sadašnjost pod uslovom da je pametno učiti iz neuspeha i postati jači. Saturn je veliki davalac snažnih, značajnih lekcija, a ono što se tumači kao poseban dar jeste uvid, akcija i ispravna reakcija.

U subotu če se 4 znaka osećati obdareno znanjem i biti zahvalni univerzumu što im daje energiju.

Blizanci

Vaš poseban dar iz univerzuma jeste potvrda da ste na pravom putu. Naučili ste sve što možete iz jednog događaja iz prošlosti. Iskoristili ste taj događaj i kao oslonac i kao inspiraciju, i vreme je da dozvolite da ona preuzme vlast. Univerzum vas podržava, a Mesečev trigon sa Saturnom vam pomaže da prepoznate šta funkcioniše i ima uticaj na vas. Prošlost je igrala važnu ulogu u stvaranju onoga ko ste sada, ali određene stvari iz prošlosti trenutno nemaju mesto u vašem životu, a danas možete da krenete dalje.

Lav

Subota ima toliko potencijala da možete misliti da ste srećni i puni nade. Ako želite srećnije dane, morate preduzeti određene korake. Tokom Mesečevog trigona sa Saturnom, univerzum ima veoma posebnu poruku za vas, i to je ona koja vas dovodi u dodir sa istinom vašeg sopstvenog života. Iako bi to moglo zvučati zastrašujuće za drugu osobu, energija koja dolazi sa Saturnom u vašem slučaju inspiriše. Pomirite se sa onim što morate da uradite kako biste nastavili svoj niz pozitivne energije.

Strelac

Ono što biste mogli smatrati posebnim poklonom jeste da zakoračite u pravo vreme i na pravo mesto pa da se nešto divno dogodi. Obično ste prilično optimistični i retko se prepuštate pesimističnim mislima. Imaćete još više razloga da zaobiđete negativno u korist pozitivnog, a 5. oktobar je dobar i značajan, dan kada treba da shvatite uvide koji su dostupni putem moći univerzuma. Ovaj dan vas gura da probate nešto novo, a možda ćete se čak u početku osećati neodlučno.Biće ovo veoma moćan dan ispunjen srećom.

Vodolija

Kada u subotu Mesec bude u trigoru sa Saturnom, potpuno ćete razumeti da je tajming savršen ako želite da uspete u onome što želite. Život vam pruža vrlo specifične mogućnosti, a ako želite život o kojem sanjate, onda je ovaj dan imperativ u procesu da se sve to ostvari. Toliko ste naučili iz prošlosti, i to je dobro; međutim, ne želite da ostanete u tom prostoru predugo. To znači da je prošlost tu da se od nje uči, ali ne da se u njoj zadržava, i to je glavna lekcija u vašem životu.

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih


Izvor: Mondo.rs

Check Also

OVO JE MOGUĆI UZROK POŽARA NA NOVOM BEOGRADU: Komšije otkrile detalje: Žena pokušavala da obuzda vatru pa ispekla ruke! (VIDEO)

Požar u stanu na devetom spratu solitera u Jurija Gagarina u novoveogradskom Bloku 61 ugašen je, …