"Лежала сам у болници, сва сам била натечена од лекова…" Алекс проговорила о драми на порођају – открила нове детаље односа са Царем

Однос Борислава Терзића Терзе и Софије Јанићевић је главна тема у “Елити”. Терза је оставио трудну вереницу, Милицу Величковић, и ушао у везу са Софијом. Милица се након те његове одлуке огласила и признала да није сигурна да ли ће га уписати у књиге као оца њеног детета.

Величковићева је активна на Тиктоку и ту игра мечеве са другим корисницима те друштвене мреже. Разговарала је са победницом “Задруге 6”, Александром Николић. Њих две су размењивале искуства о трудноћи и Алекс је открила непознате детаље из односа са Филипом Царем.

– Причам оно што сам ја урадила. Ја сам сад у коректним односима са том особом и заиста му желим све најбоље, имамо дете. Ми као партнери нисмо могли да функционишемо, дете је најбитније у читавој причи. Мени је најгоре што ти то све гледаш. То ми је катастрофа – рекла је Александра.

– Ви сте били заједно кад си се ти породила. У том моменту – рекла је Милица. 

– Није то било баш тако – рекла је Алекс кроз осмех.

– Мене људи притискају: “Нека дође у болницу, немој да буде ово или оно”. Друже, не бих да га видим очима, а не да ми буде отац детета. С друге стране ми жао, поготово што је женско дете, да нема оца – рекла је Милица.

– Да ли имаш мучнине и киселину? – променила је тему Алекс. 

Aleksandra Nikolić, Milica Veličković
Александра Николић, Милица Величковић / Извор: ТикТок printscreen/stevan.stevke

– Немам (мучнине). Киселину сам имала још пре него што је овај д*бил ушао овамо – рекла је Милица.

– Једи кокице и бадеме, ја сам то јела. Ја нисам повраћала. Све ми је било океј до осмог месеца. У осмом месецу сам била у болници, имала сам високоризичну трудноћу. Легла сам у болницу, беба је хтела раније да изађе напоље. Међутим, то није препоручљиво. Лежала сам тамо, примала сам неке таблете. Знаш колико сам била натечена и пуна воде од тих таблета. Цела сам била натечена, ноге, руке, прсти, све. 30 килограма сам скинула откако сам се породила – рекла је Николићева.

– Вероватно су ти кренуле контракције? – рекла је Милица.

– Ахам, замало се нисам породила. Кренуо је порођај, дали су ми неке таблете, примала сам инјекције и лежала сам у болници. Морала сам да лежим и да мирујем, једва сам до wc-a ишла – рекла је Александра.

– То ти је од стреса кренуло – закључила је Величковићева. 

– Немам појма од чега је, али хвала Богу на крају је све прошло океј. Породила сам се хитним царским резом, требало је природним порођајем – рекла је Николићева.

– Је л’ си се на време на крају породила? – питала је Милица.

Aleksandra Nikolić, Milica Veličković
Александра Николић, Милица Величковић / Извор: ТикТок printscreen/stevan.stevke

– Не, касније. Није хтела беба напоље. Ја се надам да ће теби бити све океј – рекла је Алекс.

– Само да се породим на време, само ми је то у глави – рекла је Милица.

– Ма биће све океј, само немој да се оптерећујеш и да гледаш те будалаштине – посаветовала је Александра.

– Да, од лекова касније нисам могла да се породим. То је било катастрофа. Ако ти нешто треба око трудноће и доктора, пиши ми – рекла је Александра.

– Ко ти помаже за бебу? – питала је Милица.

– Мама – одговорила је Александра.

– А сестра? – питала је Милица.

– Она ради два посла и ретко кад је кући. Мама не ради и ту је са мном и доста ми помаже. Да ми није ње, не бих могла ни да се упалим на Тикток, ни ништа. Она ми је још увек мала, не могу да радим неки посао и да идем негде – рекла је Александра.

Детаљније погледајте у наставку:

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Od 9. oktobra stiže nam retrogradni Jupiter u Blizancima: Dolazi period preispitivanja, neke veze će biti prekinute zauvek

Devetog oktobra Jupiter postaje retrogradan označavajući početak perioda preorijentacije i refleksije. Jupiter će biti u …