УРНЕБЕСНО: Никола Лакић покушао да помузе Ружу, па настао прави карамбол – сви се питају да ли ће фармери вечерас попити млека (ВИДЕО)

Прока је припремио изненађење за учеснике ријалити програма “Фарма”, али им се најпре обратио и позвао их да изађу напоље. Учесници су остали у шоку, нису очекивали оваквао изненађење. Газда Кристијан Голубовић први је био спреман да сачека изненађење, и да преузме одговорност.

– Имам мало изненађење и обавезу. Станите са стране, да чујем сем Николе и Кристијана ко зна да музе – упитао је Прока.

Убрзо након тога на имање су увели краву Ружу и њено теле. Они ће од данас бити још једна обавеза свим фармерима. Прока им је дао основна упутства, а сва брига биће на такмичарима.

– Животиња је узнемирена, треба да се адаптира. Ово је госпођа Ружа, а овом малишану ћете добити задатак какво ћете име да му дате – обавестио их је Прока.

Фармери су вечерас покушали да први пут помузу краву, а први се усудио Никола Лакић који је покушавао на све начине да се приближи Ружи. Поред њега су били Душица Топић, која је пузала по поду, вероватно из страха да не уплаши животињу, као и Божа Џонс. 

Урнебесну сцену можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OVO JE MOGUĆI UZROK POŽARA NA NOVOM BEOGRADU: Komšije otkrile detalje: Žena pokušavala da obuzda vatru pa ispekla ruke! (VIDEO)

Požar u stanu na devetom spratu solitera u Jurija Gagarina u novoveogradskom Bloku 61 ugašen je, …