Бивши учесник "Елите" ИЗАШАО ИЗ БОЛНИЦЕ, открио све о компликацијама и опоравку: "Следећа два месеца биће критична"

Бивши учесника ријалити програма “Елита”, Самир Рамовић пре око две недеље имао је на клиници у Турској трансплантацију бубрега. 

Он се два дана након операције уључио у емисију “РЕДакција” где је открио како се осећа након трансплатације и том приликом говорио о даљем опоравку.

Самир се сада две недеље након операције укључио поново у емисију РЕДакција и том приликом открио да је почео да се креће, као и да ужива у парку, али да је имао компликације после трансплатације.

Samir Ramović
Самир Рамовић / Извор: АТА images

– До јуче сам био у болници, сад сам у парку. Требало је раније да изађем, али имао сам мањих компликација. Предложено ми је да останем још 5 дана, показало се да је креатинин мало повишен, да око бубрега има још течности, да се лимфа ствара. Примљен сам опет на одељење, рађене су одређене анализе и магнетна резонанца, било је у оптицају да се опет стави дрен, па онда да се стави стент, конзилијум лекара је донео одлуку да не треба то радити. Рекли су да може да се то деси док се бубрег привикава, ја се добро осећам, ово је све нормално, дешавају се овакве ствари. Следи ми опоравак, следећа два месеца су критична. Имунитет ми је наравно ослабљен, прва два месеца морам баш да се пазим. Шест месеци морам да се придржавам неких савета – открио је Самир у РЕДакцији и открио да ли су му бивша жена и деца подршка током тешких дана.

– Чуо сам се са децом и бившом женом због деце. Једва чекам да их видим. Нећу моћи много времена да проводим ни са њима сада. Деца се много крећу, иде у школу и морам повести рачуна да не покупим неки вирус – каже Рамовић, а онда се осврнуо на горућу тему у Белој кући – на Терзину прељубу.

Bora Terzić Terza, Sofija Janićijević
Бора Терзић Терза, Софија Јанићијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Мислим да је то нешто што не могу да схватим и разумем. Ја сам у седмој сезони проводио досат вреемна са Терзом. Тврдио сам да ће бити добар отац и супруг, вредан је био. Ово је разочарање, ово није смео да уради пре свега свом детету које је на оуту, не постоји никакво оправдање и заљубљивање. Као да људи немају никакве моралне кодексе. Није смео да уради ово, требало је да мисли на Милицу и на дете. Човек не зна шта ради, делује као да се поноси тиме. Софија није смела да допусти то, ttebalo је да се огради од тога. Кад неко гради своју срећу на туђој несрећи, то није добро. Много ме је разочарао својим поступком – поручио је Самир за РЕДакцију.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

INCIDENT NA OKRETNICI NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Uhapšen muškarac (41), prskao 3 muškarca biber sprejom,a potom jednog pretukao palicom

Policija u Beogradu uhapsila je V.M. (41) kome je odredila zadržavanje do 48 sati i …