Учесник "Звезда Гранда" из поплављене Јабланице јавно тражи помоћ: "Не дај Боже…Помозите ко год може"

Због великих штета узрокованих бујичним поплавама, у више општина БиХ проглашено је стање природне несреће. Општине попут Кисељака, Крешева, Фојнице и Вареша погођене су поплавама, а многи делови ових насеља су потпуно потопљени.

Власти су увеле ванредне мере како би се обезбедила сигурност становништва и пружила помоћ најугроженијима.

Поводом стравичне ситуације која је задесила БиХ огласили су се и бројни познати, са апелом да се комшијскомн народу помогне у овом изузетно тешком моменту.

Srušeni bedem
Срушени бедем / Извор: Youtube Printscreen

Међу првима који су се путем друштвених мрежа обратили широј јавности у циљу помоћи за унесрећене од поплава јесу победница “Звезда Гранда” Џејла Рамовић, водитељи “Пинк” телевизије Дарко Танасијевић и Милан Милошевић, као и популарни репер Јасмин Фазлић, познатији као Јала брат, продуцент Саша Мирковић, али и Бресквица која је отказала наступ због ових стравичних догађаја.

Учесник “Звезда Гранда” Миралем Рамић који живи управо у Јабланици где се догодила поплава огласио се путем свог Инстаграм профила. 

Objava Miralema Ramića
Објава Миралема Рамића / Извор: Инстаграм printscreen/miralem_miky

Певач је истакао да је добро, али је видно узнемирен замолио све људе добре воље да помогну.

– Драги пријатељи, ми смо добра и моја породица. Нажалост многе комшије и пријатељи су у великим проблемима. Помозите ко може. Не дај Боже горе- поручио је Миралем на свом Инстаграм профилу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PRVO OGLAŠAVANJE SANDRE KALINIĆ! Pričalo se da je našla dečka u jeku razvoda od Milana, a ona sada javno podelila koliko je srećna, povod je predivan! (FOTO)

Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, a kako se može …