"ИМА СЕКИРУ!" Спектакуларна акција полиције на Врачару! Погледајте како је изгледао упад у стан – Интервентна користила "овна" (ВИДЕО)

МУП Србије сада је објавио видео-снимак хапшења осумњиченог на коме се чује како га дозивају и вичу: “Има секиру! Баци секиру!”

На поменутом видео снимку може се видети као специјалци у опреми упадају у стан где претходно врата стана обијају “овном”.

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић синоћ се огласио поводом драме у центру града и навео да је након безуспешних покушаја преговарачког тима МУП-а да са њим успоставе комуникацију, полицијски службеници Интервентне јединице 92, који су покушали да уђу у стан, су га, употребом службеног оружја, спречили у намери да их повреди.

– На Врачару, у Булевару краља Александра, мушкарац (46), у ходнику зграде у којој живи, најпре једном мушкарцу оштрим предметом нанео повреду ока, а потом своју комшиницу ударио у главу и затворио се у стан – навео је синоћ министар Дачић.

Иначе, нападачје повређен, а док су га преносили до кола Хитне помоћи, покушао је да извуче пиштољ полицајцу. У преговорима је учествовала и његова мајка, али он није желео ни са њом да сарађује.

Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"Без Саше нам је фантастично!" Члан жирија "Звезди Гранда" се обратио јавности, Поповића поново нема на снимању

Данас се снима још једна епизода најгледанијег музичког такмичења Звезде Гранда, а у студио на …