Прве фотографије по изласку из породилишта: Надица Адемов сија поред Дамира, породица ће коначно бити на окупу

Певачица Надица Адемов се, после 11 месеци од рођења ћерке Мелине, првог октобра поново породила и на свет донела сина.

Срећни родитељи одабрали су за свог наследника име Амел, показујући још једном да велику пажњу обраћају на то да им деца имају имена са великом симболиком. Наиме, Амел има порекло из арапског језика и значи жеља, нада, циљ, али и рад, активност и дело.

Nadica i Damir
Надица и Дамир / Извор: Приватна архива

Надица Адемов је данас у преподневним сатима извела сина Амела из породилишта, и одмах по изласку открила како је порођај протекао.

– Било ми је овога пута лакше јер сам знала шта очекујем- рекла је млада звезда која је за мање од годину дана осим сина родила и ћерку. 

Срећни тата Дамир дошао је по своје најдраже и донео све неопходно да би извео Надицу и наследника, а певачица је открила и на кога беба личи.

– Кажу да личи на мене – рекла је Надица.

Надица Адемов је наша популарна певачица народне и фолк музике. Позната је по хитовима као што су “Шути,” “Ево ти срце на длану,” и “Полудело срце.” Њена каријера је кренула узлазном путањом након учешћа у музичком такмичењу “Звезде Гранда,” где је стекла ширу популарност. Надица је препознатљива по емотивном интерпретирању песама, а њене нумере често носе снажне љубавне поруке.

Она се у последњем периоду повукла са јавне сцене и посветила породици. Она се удала у септембру 2023. године. Свадбено весеље одржано је у луксузном ресторану, а међу званицама су били многи познати певачи, пријатељи и породица. 

Nadica Ademov
Надица Адемов / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mislila sam da je moj brak idealan: Kad mi je muž umro, otkrila sam njegov bizarni tajni život i osvetila se na njegovom pepelu

Savršen brak Džesike Vejt propao je mnogo pre iznenadne smrti njenog muža sa kojim ima …