ХАОС НА ВРАЧАРУ: Напао полицајце секиром, повређен приликом упада у стан – након свега покушао да им ОТМЕ ПИШТОЉ?!

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да је синоћ на Врачару, у Булевару краља Александра, мушкарац (46), у ходнику зграде у којој живи, најпре једном мушкарцу оштрим предметом нанео повреду ока, а потом своју комшиницу ударио у главу и затворио се у стан. 

– Полицијска патрола је одмах стигла на лице места где их је он гађао чврстим и оштрим предметом, а потом се закључао у свој стан – навео је Дачић.

Како је саопштено из МУП-а, затим се укључио Преговарачки тим, а на све покушаје да успоставе комуникацију са њим, није одговарао. 

Након безуспешних покушаја преговарачког тима МУП-а да са њим успоставе комуникацију, полицијски службеници Интервентне јединице 92 су покушали да уђу у стан, при чему их је он напао секиром и тада су га полицијски службеници, употребом службеног оружја, спречили у намери да их повреди. Том приликом нападач је повређен, а док су га преносили до кола Хитне помоћи, покушао је да извуче пиштољ полицајцу.

Преговарачи су на лице места довели и мајку нападача, да покуша да га наведе да проговори, која у томе није успела – истакао је министар Дачић.

Танјуг

Izvor: Srbija Danas

Check Also

ŠIPKA PROLETELA KROZ AUTOBUS I UBILA DEVOJKU IZ SRBIJE! Jezivi detalji saobraćajne nesreće kod Modriče, petoro ljudi povređeno – KRVAVA NOĆ na putu za Doboj

U sudaru autobusa i kamiona kod Modriče poginula je S.L. (27) iz Srbije. Nezvanično, šipka …