Отишло је предалеко – трудна Милица се огласила поводом Терзине ТУЖБЕ, главна ставка је ЊИХОВА БЕБА

Однос Софије Јанићијевић и Борислава Терзића Терзе мета је свакојаких коментара, како станара Беле куће, тако и многобројне публике. 

Оставивши трудну Милицу Величковић у спољном свету, Терза је уместо епитета фрајера добио епитет мушкарца који је све сем добар и частан, а његова вереница имала је штошта да кађже на његова дела у последње време. 

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza
Милица Величковић и Борислав Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Милица се огласила за Pink.rs, и открила све о Терзиној породици и одлуци коју је донела у вези бебе. 

– Беба ће се звати Барбара, а не Јања. То је моја беба, није наша. Ја сам желела да он буде отац детета шта год буде, али ово понашање, па нисам оболела у главу стварно. Ако неком најгоре нешто желим, онда је то он. После три дана то да уради некоме, још да каже да ме није волео, а растали смо се у највећиј могућој љубави. Буквално не знам шта да кажем. Сваки могући човек да ми је направио дете, било би ми боље. Законски ће моћи да виђа дете, нека ме тужи, али њега то не занима, као ни дете. Неће ме тужити – рекла је Милица у лајву на ТикТоку и проговорила о Терзиној породици.

– Са његовим братом се не чујем, не знам што каже да се чујемо. Мени се пордица његова не јавља, иако знам да су сви згрожени, јавља ми се само његова једна тетка. Ја бих његовима дала да виђају дете, али ево мене нико није позвао од његових, ништа, ни да виде да ли је све у реду. Ја бих позвала на његовом месту. Очигледно је да све иде из његове куће – каже Величковићева и додаје:

– Терза већ на рачуну има нулу, тако да је не могу да му оставим нулу – каже Милица и додаје:

– Мислим да је Цар за Терзу измислио очинство. Измислио – поручила је Милица.

Sofija i Terza
Софија и Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga


Izvor:Srbija Danas

Check Also

AU, DA LI JE OVO MOGUĆE?! Aca Lukas napravio haos na bini, publika u transu: Prebrojaćemo se i na Marakani u Beogradu!

Folk zvezda Aca Lukas sinoć je održao spektakularan koncert u Dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu, …