Био је један од НАЈМЛАЂИХ учесника Пинкових звездица, а ДАНАС ЈЕ МОМАК И ПО! Ево како изгледа "мали" Павле Васиљевић

Давне 2014. године на телевизији “Пинк“ емитована је прва сезона музичког шоу програма за децу “Пинкове звездице“ која је освојила срца публике, а тада су у жирију били Јелена Томашевић, Милан Станковић, Гоца Тржан, Хари Мата Хари и Леонтина Вукомановић.

Победу у овој сезони однела је Марија Сердар, а треће место заузео је један од најмлађих такмичара ове сезоне Павле Васиљевић из Крагујевца којег је публика одмах заволела.

Павле је одмах освојио срца публике и тада се представио јавности са песмом “Има један свијет“, а одушевио је све присутне, а петочлани жири остао је у чуду на изведбу овог младог певача. Он је тада имао шест година и већ тада је кренуо његов певачки пут. Њега је публика подржавала управо због рада, труда, талента и напретка, а себи је одмах обезбедио засигурно место у суперфиналу и освојио велики број гласова.

Након неког времена, одржана је посебна сезона овог музичког такмичења, где су се на сцени нашле бивше звездице међу којима се појавио и Васиљевић, али након тога се није појављивао у јавности.

Pavle Vasiljević
Павле Васиљевић / Извор: Инстаграм printscreen/pavlee_vasiljevic

Популарни “мали“ Павле, данас је одрастао и публика има често прилику да га види на друштвеним мрежама где качи снимке како пева разне популарне песме, али се није појављивао у јавности. Павле није напустио музику, већ свој таленат користи и често подели разноразне изведбе, а након сваке ниже се велики број позитивних коментара. Поред музике посвећен је и образовању.

Pavle Vasiljević
Павле Васиљевић / Извор: Инстаграм printscreen/pavlee_vasiljevic

Оно што је занимљиво да га се многи сећају кроз музичко такмичење “Пинкове звездице“ те се на друштвеним мрежама у коментарима многи шокирају када угледају његове слике, јер је већ сада прошло доста времена, а Васиљевић је у такмичењу имао тек шест година.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nekada se zvao Giba, a sada Ivana: Nakon promene pola pojavile se prve golišave fotke, sve se ocrtalo, baš vrelo

Foto: Printscreen Instagram/ ivana nikolic Blizanci Mika i Giba Vasić, dobro poznati publici domaćih rijaliti …