Ћерка Саше Матића права богиња: Усликана у несвакидашњем издању – од њеног изгледа застаје дах

Један од најбољих певача са домаће јавне сцене Саша Матић већ неколико година ужива у срећном браку са супругом Анђелијом са којом има две ћерке, Александру и Тару.

Матићеве ћерке ретко се појављују у јавности, међутим медији су једном приликом уснимили његову старију наследницу која се својевремено појавила на рођендану ћерке Аца Пејовића.

Александра је том приликом својим изгледом оставила све присутне без текста. О њеним дугим ногама и  манекенском телу сви причају.

Ćerka Saše Matića
Ћерка Саше Матића / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Примања Саше Матића

Многе естрадне звезде су прошле године добро радиле, још боље зарадила, а према подацима Агенције за привредне регистре Србије на самом врху по висини прихода и овај пут су Саша Матић и Светлана Цеца Ражнатовић.

Saša-Matić
Саша-Матић / Извор: Србија Данас

Фирма Саше Матића “СМ мјузик” имала је бруто обрт од 1.129.786 евра. Кад се одбију расходи од 278.846 евра, као и порез држави од 87.547 евра, на рачуну је остао износ од 758.051 евро.

Ражнатовићка послује преко фирме “Цеца мусиц“ чији је бруто приход у 2023. био 1.608.623 евра. Али, пошто су пријављени огромни расходи од 972.692 евра, певачици је, након плаћеног пореза држави од 96.547 евра, на крају остала нето зарада од 541.111 евра.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Sudbinski datum za 4 znaka: Spremite se, 20. novembar donosi tektonske promene

Retrogradni Pluton je krenuo napred! 20. novembar je datum koji donosi tektonske promene Pluton, planeta …