Анели Ахмић напушта ријалити због мале Норе – нове информације покренуле лавину емоција

Анели Ахмић, која је прошле сезоне стекла велику подршку публике током своје турбулентне везе са Марком Јањушевићем Јањушем, ове године нашла се у компликованом љубавном троуглу са Матејом Матијевићем и Урошем Рајачићем. Иако се очекивало да ће задржати своју позицију једне од омиљених учесница, њено понашање у актуелној сезони не наилази на исти одјек као раније. Публика је изненађена њеним брзим уласком у нову љубавну драму, посебно зато што је пре уласка у ријалити изјавила да нема намеру да се поново емотивно ангажује.

Поред тога, Анели се носи са емотивним теретом због недостатка контакта са својом ћерком Нором, коју тренутно чува њена сестра Сита Ахмић. Ова ситуација додатно отежава њено учешће у ријалитију, те је недавно признала Слађи Поршелини да више не види смисао у наставку боравка у ријалитију. Њене дилеме и незадовољство сада су у првом плану, док се спекулише о њеном могућем изласку из овог динамичног формата, али и да је реч о чистом блефу и да Анели не може да издржи да није у центру пажње и главна звезда ријалитија.

“Ти знаш да ми је прошле године било тешко и све то. Али тада сам знала зашто сам ушла и да морам да издржим, јер нисам имала новца и све то. Хтела сам да издржим. А сад, ево, ни месец дана није прошло, а ја не могу да издржим до краја,” рекла је Анели.

У том тренутку је погледала у камеру, као да некоме шаље поруку, па поновила:

“Ја не могу да издржим до краја. Мени се не стоји овде, мени се не стоји овде,” понављала је Анели, машући руком док је претила.

Elita
Елита / Извор: Инстаграм printscreen/samo.realno6

Слађа је била збуњена и није желела ништа да каже, већ је гледала у под и у Анели: “Па шта онда?”

“Ја се овде више не проналазим. Фали ми Нора,” рекла је Анели.

Није хтела да се правда

Многи су доводили у питање Анелино мајчинско понашање према ћерки Нори. Она је преко лета одговорила свим хејтерима оштрим ставом: 

– Мене је срамота да људи нон-стоп воде бригу о мом мајчинству и то баш они људи који су подржали мог бившег и стали уз њега све време, иако он годину дана није видео Нору – започела је Анели, па наставила:

– Ја немам разлога да се правдам, да бих појединима учинила вољу. Не пада ми на памет да своје дете доводим по овим температурама у другу државу, нити да се са дететом вуцарам по хотелима. Моје дете се виђа са мном нон-стоп на камери кад год имам слободно време од снимања. Не пада ми на памет да моје дете остављам са непознатима док сам ја у емисијама – додала је Ахмићева.

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Мене веже уговор и морам да га испоштујем! Деца од дотичних су старији од Норе више од десет година и ту стављам тачку – истакла је она, па закључила:

– И замолила бих све да моје дете више не узимају у уста. Моје дете је код мојих и нико од вас се не брине за њу. Каква сам ја мајка, то је на мени, не на вама. Мојој Нори ништа не фали, нисам ни прва, ни последња којој децу чувају родитељи или ближњи док раде!!! – поручила је она.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

EMOTIVNA ISPOVEST NEDE UKRADEN: Pevačica o trenutku koji joj je promenio život iz korena

Ispovest Nede Ukraden u emisiji “Dalibor Petko Show” gledaoce širom Balkana vratila je u osamdesete. …