"УМРО МИ ЈЕ БРАТ" Драган Марковић Палма се хитно огласио из Немачке и саопштио тужне вести

– Поштовани грађани Србије и поштовани Јагодинци желим да вас информишем да ми је умро брат. Није рођени, ја нема рођеног брата ни рођену сестру, четврто колено је и веома сам то тешко поднео. Изоловао сам се мало од народа у Србији, дошао сам јуче у Немачку пошто је то Дан уједињења источне и западне Немачке. После непријатељства највећег које су имале две Немачке касније је срушен Берлински зид и ја желим да пошаљем једну прагматичну поруку председнику Александру Вучићу – наводи Палма у обраћању.

– Одлука коју донесете нека буде економски патриотизам и национални прагматизам. Ми морамо да водимо рачуна о будућности. Да не стављамо у ситуацију и праунуке наше да сутра треба да ратују. Да ми не можемо да заборавимо оно ста се дешавало грађанима Србије у прошлим ратовима. Србија мора да иде напред – изјавио је Палма.

Он се у наставку свог говора обратио председнику Вучићу и министру унутрашњих послова Ивици Дачићу.

– Господине председниче Александре Вучићу, добро водите Србију и економска стабилност је веома важна за независност и да можемо сами да одлучујемо шта ће Србија да ради. Исто тако жеља да се захвалим министру унутрашњих полова Ивици Дачићу који заједно са председником Вучићем се бори у међународним односима и у Србији да што мање криминала у Србији постоји – рекао је Палма.

Србија Данас/Информер

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Sa šest različitih žena deli osmoro potomaka, a samo jedan nasledio talenat za glumu: Za njegovog vanbračnog sina kažu da je slika i prilika slavnog oca

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika Klint Istvud danas ima 94 godine i još uvek je …