Вук Костић променио физички изглед – никад дебљи, пустио подбрадак, а од дечачког изгледа није остало ништа

Вук Костић, глумац са богатом филмском, позоришном и телевизијском каријером, годинама је остао упамћен по улогама опасних момака које је маестрално тумачио. Међутим, у последње време показао је да има шири дијапазон улога, проширујући свој глумачки израз и изван граница типичних ликова. Костић је освојио публику својом харизмом и талентом, а временом је постао једно од најпознатијих имена његове генерације.

Осим што је омиљен код публике, Костић је и даље један од најпожељнијих нежења на нашој јавној сцени, па је изненадио многе својом недавном објавом на Инстаграму. Фотографија коју је поделио изазвала је бурне реакције, а обожаватељке нису остале равнодушни према његовом новом изгледу и имиџу, што је покренуло лавину коментара на друштвеним мрежама.

Наиме, Вук Костић, поделио је фотку на којој изгледа готово непрепознатљиво. На њој кубури са вишком килограма, те има подбрадак, а и глава му се заокруглила. Некада затегнута кожа, сада је видно опуштена, а Костић је видно остарио.

Фотка је одмах узбуркала јавност, а док су једи тврдили да је глумац набацио килограме, други су става да је слика фотомонтажа.

“Шта се десило Вуку Костићу?”, “Да ли је могуће да се оволико угојио?”, “Шта је ово? Не могу да га препознам”, само су неки од бројних коментара. 

Vuk Kostić
Вук Костић / Извор: Инстаграм printscreen/vukkosticbadza

Фрајер је и за ову певачицу

Певачица Александра Младеновић недавно је била гошћа у популарној емисији Огњена Амиџића, где је, међу многим темама, добила и питање о томе ко је, по њеном мишљењу, најбољи фрајер на естради. Без превише размишљања, Александра је дала одговор који је изненадио многе, али је очигледно имала већ формирано мишљење. “Вук Костић, он је мени баш добар фрајер, ја то увек говорим”, рекла је Младеновићева, на шта је водитељ Огњен одмах узвратио: “Сад ћу да му пошаљем поруку!”

Aleksandra Mladenović
Александра Младеновић / Извор: Србија Данас

Певачица је уз осмех замолила да то ипак не чини. “Немој, мајке ти. Он је мени мужеван мушкарац”, рекла је Александра, док је Огњен наставио да провоцира: “Кад би ти пришао, да ли би га одбила?” На то је Младеновићева одговорила загонетно, признајући да све зависи од ситуације. “Да смо слободни, мора нека енергија да се деси. Ако је добар фрајер, не мора да значи да има добру душу. Не познајем га, али је симпатичан. Што га ниси звао?” рекла је Александра кроз шалу, остављајући простора за спекулације о потенцијалној хемији између ње и популарног глумца.

Страствени ловац

Костић, познат по својој љубави према природи, сваки слободан тренутак проводи на свом имању на Мокрој Гори, далеко од градске гужве. Његова викендица, која одише рустичним шармом и многе подсећа на ловачки дом, уређена је у складу с његовом страшћу према убијању животињ, а посебан акценат стављен је на детаље попут животињског крзна.

Vuk Kostić
Вук Костић / Извор: Р.З./АТАИмагес

Међутим, Костићева страст према лову наишла је на оштре критике од стране љубитеља животиња, који се боре против лова на дивљач из забаве. Међу њима била је и Карлеуша која га није штедела.

– Да ли је Вук Костић или било који други убица недужних дивљих животиња икада одговарао за своја недела? Да ли то што се ето тако назовеш ловцем и ставиш капу, оправдава убијање животиња? Или су животи дивљих животиња у Србији потпуно безвредни? У Србији се хвата пушка чим се појави несрећна дивља животиња јер људи овде мисле да животиње постоје да би их ми убили! У нормалним државама дивље животиње су заштићене законом који функционише ригорозно! Уместо да их чувамо, ценимо и боримо се за њихове животе јер су благо ове земље, ми наоружавамо дилетанте да иду по шуми и убијају уз ракијицу и објашњење да је за то “добра животиња” многе животињске врсте су пред самим изумирањем у Србији управо због оваквих “пријатеља животиња и корисних ловаца”! Спречимо психопате да нам убијају несречне животиње! Држава Србија мора да заштити благо своје земље, а то су дивље врсте које су пред изумирањем – сматра она. 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Гледао овај филм па добио идеју за масакр! Дечак-убица из "Рибникара" открио ПРАВИ МОТИВ језивог злочина: "После тога сам почео да планирам"

Дечак-убица је на саслушању рекао и да је језив масакр почео да планира пошто је …