Ова певачица у БРУСХАЛЕТРУ дошла на свадбу Александре Бурсаћ – све очи упрте у њу, никад боље није изгледала

Данас у Новом Саду одзвањају свадбена звона за певачки пар Александру Бурсаћ и Стевана Секулића. 

Младожења је прво дошао по младу, а затим су се упутили на венчање, које се одржава у једном од најлепших новосадских ресторана.

Бројне званице, међу којима су били њихови колеге из света музике, почеле су да пристижу. Међу гостима су се нашли познати певачи попут Бане Мојићевића, Милице Тодоровић, Сашка Николића, Биљане Сечивановић, Петра Митића, Иване Павковић, као и Милан Динчић Динча и Дејан Матић.

На улазу у салу госте је дочекивао занимљив постер који је најављивао тему свадбе – боксерски меч између младенаца. Овај оригинални концепт додатно је допринео веселој атмосфери.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić
Александра Бурсаћ и Стеван Секулић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Милица Тодоровић је привукла посебну пажњу присутних својим стајлингом, остављајући многе без текста. Одабрала је елегантне црне панталоне и црну мајицу од чипке, испод које се назирао црни брусхалтер. Изгледала је прелепо, згодно и провокативно, а све очи биле су упрте у њу док је пролазила кроз салу, доносећи додатну дозу гламура на овај посебан дан. Сви гости су са нестрпљењем очекивали да млади пар започне нову етапу свог заједничког живота.

Milica Todorović
Милица Тодоровић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел


Izvor:Srbija Danas

Check Also

НЕТАЊАХУ ЉУТ НА МАКРОНА: Срам вас било, у рату ћемо победити и без вас!

– Док се Израел бори против снага варварства које предводи Иран, све цивилизоване земље треба …