ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО КОД ИНЂИЈЕ: Огласила се и школа коју је похађао, потресним речима се опростили од свог ученика (ФОТО)

Како се сазнаје, младић возио је, наводно, већом брзином од дозвољене. Како би га избегао, возач аутобуса је скренуо са пута. Оба возила су слетела у канал поред пута.

Младић је на месту остао мртав.

Са великим жаљењем саопштавамо да је ученик (18) Техничке школе „Михајло Пупин“  изгубио живот услед саобраћајне несреће која се догодила рано јутрос на путу Инђија – Нови Сад – стоји на званичној страни ове образовне установе.

poginuo muškarac u Inđiji
погинуо мушкарац у Инђији / Извор: Друштвене мреже

Стање повређних

Директор дома здравља Инђија Драган Ђорђевић рекао је данас да је у саобраћајној несрећи која се догодила на путу Инђија-Нови Сад страдала једна особа, а да је укупно 36 повређених.

Ђорђевић је рекао да су лекари на лицу места пружили помоћ за 27 особа, док је седморо потражило помоћ у Дому здравља, од тога троје одраслих и четворо деце.

– Четворо деце је упућено у Институт за децу и омладину Нови Сад на даљу дијагностику, док су остали пацијенти послати на даље лечење у Сремску Митровицу, Београд и Нови Сад. Један од повређених у овој несрећи одбио је даље лечење – рекао је Ђорђевић.

У болницу у Сремској Митровици довезено је 11 особа, од којих је седам жена и четворица мушкараца.

У судару аутобуса и путничког возила који се јутрос око 7.30 часова догодио на старом путу између Новог Сада и Инђије, једно лице изгубило је живот, саопштила је Полицијска управа Сремске Митровице.

Србија Данас/Телеграф

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Гледао овај филм па добио идеју за масакр! Дечак-убица из "Рибникара" открио ПРАВИ МОТИВ језивог злочина: "После тога сам почео да планирам"

Дечак-убица је на саслушању рекао и да је језив масакр почео да планира пошто је …