Након новог скандала са Терзом и Софијом огласила се Милица Величковић: "Не знам да ли се након овога плаши Бога"

Синоћ су Софија Јанићијевић и Бора Терзић Терза званично озваничили своју везу током журке у ријалитију, након што су читаве недеље били потрчци. Њихово понашање, које су камере забележиле, јасно је показало да су упловили у емотивни однос, што је шокирало публику. Проблематичан аспект ове везе лежи у чињеници да Терзу код куће чека трудна девојка Милица Величковић. Његова прељуба изазвала је буру осуда, а многи га сада сматрају једним од најконтроверзнијих учесника ријалитија због овог неморалног поступка.

И док се Терза суочава с критикама, ни Софија није избегла негативне коментаре. Гледаоци су подељени по питању њеног понашања – неки верују да је Софијина емоција према Терзи искрена, док други сматрају да је све део њеног плана да осигура већу пажњу и подигне свој рејтинг у ријалитију. Неки иду корак даље, тврдећи да је њена веза са заузетим човеком тактичка игра за већи хонорар, чиме се додатно продубљује контроверза око овог љубавног троугла.

Милица Величковић је добила велику пордшку, што народа, што и неких елитара међу којима су и Урош Станић, Миљана Кулић и Ненад Маринковић Гастоз.

Сада се и Милица огласила за медије и открила шта мисли о целој ситуацији сада када нема никакве сумње да је остављена трудна због друге девојке после непуних месец дана трајања ријалитија.

– Не знам да ли се након овога плаши Бога, пошто њена мајка каже да је велика верница. Блам су ми и он и она – рекла је Милица за Pink.rs.

Milica i Terza
Милица и Терза / Извор: Србија Данас

Милица се овом изјавом осврнула на речи Софијине мајке, која је пре само неколико недеља кривила Милицу што је пустила Терзу у ријалити, те инсистирала да њена ћерка неће бити с њим јер је велика верница.

– Нека се Милица не плаши Софије, нема шансе да има са њим било шта. Није њен тип, она је верник, она је васпитана, нама то није по Богу да рушимо нешто некоме – рекла је Софијина мајка.

– Што га је Милица пустила? Софија њему не даје повода. Неће доћи до ничега ту никако. Не желим да размишљам о томе. Нема никога унутра ко би јој одговарао. Она је ушла унутра да се игра. Боже сачувај да нађе тамо дечка и мужа – поручује Софијина мајка.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ипак, откада се десио овај скандала, Софијина мајка се не оглашава. изгледа да је и она схватила да Милица припада некој другој вери, пошто је Прељуба у хришћанству забрањена, тврде коментатори ријалитија. 

Софија ме разочарала

Још пре озваничења веза, Софијина другарица је била очајна због њеног понашања.

– Ја не знам шта се дешава са Софијом, какав Терза? Њени бивши момци су много бољи фрајери од њега, не знам шта је на њему видела? Притом, он дечко има вереницу код куће која је трудна и мени је ње искрено жао, јер је испратила Терзу како би зарадио за њих и њихову бољу будућност, али ето шта уради човек. И ја бих га оставила и нека је, та беда јој не треба. Разочарала сам се у Софију искрено, не знам шта јој ово треба, јер колико ја знам, она никада није била са заузетим мушкарцем – изјавила је Софијина другарица за Pink.rs.

Извор: Pink.rs – Н. Брајовић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ОВО ЈЕ НЕЗАПАМЋЕНО, Карлеуша и Бака Прасе оборили све рекорде – због овога маса људи у неверици

Поп дива Јелена Карлеуша и јутјубер Бака Прасе почели су да држе лајв који се …