Милица сервирала Софији хладну освету – Објавила њене експлицитне фотографије и запалила мреже: "Ову ће тата сигурно да подржи"

Однос Софије Јанићијевић и Борислава Терзића Терзе је главна тема у Белој кући. Они су се трудили да своје пољупце сакрију од камера, али им то није пошло за руком. Терзина трудна вереница, Милица Величковић, је објавила снимак њиховог пољупца и назвала је оца свог детета монструмом.

Милица је активна на друштвеним мрежама и на свом Инстаграму се јавно оглашава поводом поводом ове теме.

Милица је сада објавила фотографије за које алудира да је Софија на њима. Једна је у доњем вешу, а друга у изазовној пози. 

objava Milice Veličković
објава Милице Величковић / Извор: Инстаграм printscreen/comaara

– Ову ће тата сигурно да подржи љубави – написала је Милица у опису фотографије.

Подсећамо, Терзина породица у почетку није била срећна због његове везе са Милицом. Када су сазнали да је задругарка у другом стању, имали су оштру реакцију. 

Терзин брат Милош није крио разочарање услед сазнања да ће на овакав начин постати стриц, те јавно изнео како се породично осећају поводом информација из ријалитија.

– Никако искрено. У шоку сам, не знам шта бих рекао. Ово није требало тако да се деси. Нисмо срећни уопште. Мама и тата су у шоку људи, нико није задовољан – рекао је Милош за Pink.rs када је санао да је Милица у другом стању.

Milica Veličković, Bora Terzić Terza
Милица Величковић, Бора Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Терзин брат је сада у свакодневном контакту са Милицом и осуђује задругарове потезе у ријалитију.

– Да, чујем се ја са Милицом од почетка, ја сам јој помагао око разних ствари и на вези смо сваки дан. Искрено да ти кажем нисам хтео ништа да причам о томе нити да се оглашавам јер сам се прошле године оглашавао и можда није требало тако да ћу сада остати суздржан – рекао је Терзин брат, који се прошле године испред целе породице противио вези са Милицом, на чијој су сада сви страни због бебе која ускоро долази на свет:

– Није му то требало, али шта да радимо. Она мени буквално пошаље снимак шта је урадио и у неким моментима је у фазону да још не жели да га пусти, а у неком као да ће крви да му се напије. Свакако чека његово дете и ми ћемо га прихватити наравно шта год он буде радио, ја ћу остати са њом у контакту, а како ће њих двоје да функционишу то ћемо тек видети – рекао је Терзин брат у емисији “Питам за друга”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

НЕТАЊАХУ ЉУТ НА МАКРОНА: Срам вас било, у рату ћемо победити и без вас!

– Док се Израел бори против снага варварства које предводи Иран, све цивилизоване земље треба …