Водитељка "Елите" и познати певач се разводе – после 11 година брака решили да ставе тачку

Водитељка “Елите 8”, Ана Радуловић, саопштила је да су она и њен супруг певач Мирче Радуловић донели одлуку да се разиђу и то после 11 година брака.

Тим поводом Ана се јавно огласила и изнела све детаље развода. 

– С обзиром да см обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве. Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми – гласило је саопштење познате водитељке.

Ana Radulović
Ана Радуловић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Напад Ивана Маринковића на Ану Радуловић

Подетимо, једном приликом гост Ане Радуловић у емисији “Народ пита” био је задругар Иван Маринковић. Том приликом дошло је до свађе између водитељке и задругара, а он је чак изнео и неке осуде на њен рачун. 

Задругар је оптужио водитељку да вара супруга јер не носи бурму, а њу је ова опаска изнервирала и увредила. 

– Немој ти мене ништа да питаш. Ти можеш да питаш, али ја не морам да ти одговорим – рекао је Маринковић бесно.

– Ја хоћу да питам шта ја хоћу. Доста сам ја ћутала вечерас да ти мени говориш немој ти ово, немој ти оно. Ја се трудим да најнормалнији начин причам са тобом. Желео си да гостујеш сам, да се чује твоја страна приче, ја теби желим да поставим питање, а ти ми кажеш “немој да ме питаш то”. Не можеш да бираш шта ћу да те питам. Можеш да бираш да ли желиш да одговориш или не желиш – одбрусила му је водитељка том приликом. 

Извор: Pink.rs


Source link

Check Also

Nataša Bekvalac morala da plati kaznu! Pevačicu dočekalo neprijatno iznenađenje nasred ulice

Nataša Bekvalac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages Kurir paparaco uslikao je pop pevačicu na parkingu JKP “Parking …