Saobraćajne nesreće i prekršaji u Subotici i Zrenjaninu

Na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, od 23. do 29. septembra, dok se na području policijske uprave Zrenjanina, za vikend dogodila jedna saobraćajka, u kojoj je jedna osoba lakše povređena.

U pet saobraćajnih nezgoda u Subotici, tri osobe su teže povređene i dve osobe su imale lakše povrede, dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

Subotička policija je u tom periodu podnela 68 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 780 prekršajnih naloga i iz saobraćaja su isključena 33 vozača, od kojih je za osam vozača određena mera zadržavanja, zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 11 intervencija.

Pripadnici saobraćajne policije Zrenjanina, tokom vikenda su otkrili i sankcionisali ukupno 138 prekršaja, a iz saobraćaja je isključeno osam vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Zrenjaninska saobraćajna policija zadržala je tridesetdvogodišnjeg vozača električnog bicikla, koji je vozio sa 2,87 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetjednogodišnjeg vozača „fijata“ sa 2,07 promila alkohola.

Protiv svih vozača koji su učinili saobraćajne prekršaje biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


Source link

Check Also

Терза пукао, почео да ломи све пред собом: "Дете да ми не спомињеш"

Борислав Бора Терзић шокирао је укучане када је изнео оптужбе на рачун своје трудне веренице …