ŽENO, IMAŠ LI IMALO OBRAZA? Miljana Kecmanović OVO ZAHTEVA za sina monstruma! Porodice žrtava zgrožene njenim postupkom

Majka masovnog ubice iz “Ribnikara” neprestano traži pogodnosti za njega.

Miljana Kecmanović majka Koste Kecmanovića koji je ubio devetoro dece i školskog čuvara i ranio petoro dece i nastavnicu istorije u školi OŠ “Vladislav Ribnikar” 3. maja prošle godine, neprestano obilazi institucije i njihove šefove tražeći za sina pogodniji položaj.

Ono što već mesecima traži je da se Kosta monstrum upiše u neku od željenih srednjih beogradskih škola i da nastavu prati onlajn, onosno preko interneta.

– Ta žena je prosto nemoguća i neverovatno je to što ona traži. Stalno ima neke zahteve vezano za sina ubicu. Pobio je čitav razred dece, a majka hoće da ga školuje kao da nije zločinac koji je tolike kuće zavio u crno. Cela planeta zna za njega, a ona priča kako je on odličan đak i sveznalica, te da to mogu da potvrde i svi njegovi predavači iz “Ribnikara” i iz škol koju je pohađao OŠ”Dragan Hercog” u kojoj je završio osmi razred putem onlajn nastave – kaže ogorčena Beograđanka koja ima saznanja o zahtevima Miljane Kecmanović koje upućuje državnim organima.

Izvori Republike kažu da se majka zločinca uporno poziva na njegovu krivičnu neodgovornost s obzirom na godine života – da je imao manje od 14 godina u trenutku izvršenja zločina.

– Pitala je nebrojeno puta te ljude kod kojih ide baš često zašto Kostu drže zatvorenog u bonici? Tvrdi da je kovid koji je dva puta preležao napravio haos u njegovom tinejdžerskom organizmu te da to u školi nisu prepoznali iako im je ona signalizirala kao majka da se sa njim nešto dešava – istakla je sagovornica Republike.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Уочи Терзиног рођендана огласио се његов брат: Због Борине јавне преваре занемео од шока, једва изустио ОВУ реченицу

Бора Терзић Терза шокирао је јавност већ на почетку уласка у “Елиту 8” када је …