U svetlu novih dešavanja, Saša Popović sastavio testament – konsultovao se sa advokatom oko ovih detalja

Medijski mag oduvek je bio obazriv kada su finansije u pitanju.

Aleksandar Saša Popović je pre par godina odlučio da uz pomoć advokata sastavi testament u kom je naznačio šta kome pripada.

Kako je svojevremeno pisao “Scandal”, Popović je nakon prodaje deonica “Granda” počeo da ulaže u razne vrste delatnosti, kako bi sutra svojoj deci obezbedio bezbižnu budućnost.

– Sale se konsultovao sa svojim advokatom i rešio da ipak sve ostavi Suzani. Ona je mlađa od njega petnaest godina, ali on u nju ima najviše poverenja i siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju – tvrdi izvor pomenutog lista i dodaje:

– Ima on poverenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kog je odgajao kao da je njegov. Ali opet je rešen da sve prepusti Suzani, za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on. Svakako ne misli on da mu se bliži kraj, samo je svestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže. Ali pred njima dvoma je tek život i planovi.

Suzana Jovanović će, prema izveštajima, nakon formalizacije testamenta postati bogatija za nekoliko miliona. Međutim, kako su ona i Saša Popović u skladnom braku, ne pridaje mnogo značaja tome, već se fokusira na podršku suprugu i zajedničko uživanje u svakodnevnim trenucima.

Iako je Saša nedavno sastavio testament, odlučio je da sve svoje bogatstvo ostavi Suzani, jer veruje da će ona mudro upravljati njihovom imovinom i podeliti je po njegovoj želji. Poverenje ima i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina, ali smatra da je Suzana najbolji izbor za nasledstvo.

Imovina Saše Popovića
Tokom proteklih godina, Saša je ulagao u nekretnine, luksuzne automobile i jahtu, koja se trenutno nalazi usidrena na hrvatskoj obali. Na održavanje ove jahte troši značajne sume novca, ali, kako je ranije izjavio, uživa u vožnji i smatra da se ulaganje u takav luksuz isplati.

Osim jahte, Saša poseduje vozni park koji uključuje BMW i8 vredan 150.000 evra, džip Mercedes od 50.000 evra, kao i manji automobil “Smart” zbog praktičnosti u gradskim uslovima. Takođe, planira izgradnju luksuznog kompleksa na Avali, dok njegova trenutna kuća na Bežanijskoj kosi odiše luksuzom.

irektor “Granda” Saša Popović već godinama živi u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi, koja odiše luksuzom i prostranošću. Njihov dom, koji deli sa suprugom Suzanom Jovanović, privlači pažnju zbog elegantnog enterijera i brojnih luksuznih detalja. Dnevna soba krasi skupoceni beli nameštaj, a poseban šarm daju klavir, šank, umetničke slike i mnoštvo porodičnih fotografija, koje stvaraju toplu, porodičnu atmosferu.

Pored glavne kuće, u dvorištu imaju i manju pomoćnu zgradu, dok je zelenilo oko kuće pažljivo uređeno. Porodična oaza sadrži zelene staze koje vode do ulaza u dom, kao i prostranu terasu, idealnu za uživanje u letnjim danima.

Popović ne štedi kada je reč o luksuznim nekretninama. Osim velelepne vile u Beogradu, ponosi se i stanom u Opatiji, koji je prema pisanju medija platio 300.000 evra. Na društvenim mrežama često deli trenutke sa odmora, prikazujući deo svog luksuznog stana – bazen, terasu i spektakularan pogled na more.

Saša je i poslovno uspešan. Prema procenama, njegova ukupna zarada u poslednjih nekoliko godina, uključujući i sedam i po miliona evra od prodaje deonica “Granda”, iznosi oko 10,5 miliona evra. Pored nekretnina, Popović je investirao u skupocene automobile i jahtu, koja je usidrena na hrvatskoj obali.

Bez obzira na bogatstvo, Saša i Suzana ostaju posvećeni porodici i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Njihov dom, ispunjen luksuzom, predstavlja pravo utočište za opuštanje i uživanje sa porodicom i prijateljima.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

SAŠA POPOVIĆ HITNO POZVAO DECU! Čelnik “Granda” im saopštio nove informacije, pa zamolio za veliku uslugu!

Kreativni direktor “Granda” samo jedno traži od naslednika. Nedavno je kao bomba odjeknula vest da …