“Platim ženu 600 dinara da riba kupatilo, ja to ne radim” Jovana Jeremić otkrila pozamašnu sumu koju zaradi za samo sat vremena

Kućni poslovi su za nju traćenje vremena.

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je kao veliki karijerista, a nedavno je otkrila da ne radi nikakve kućne poslove, te da je za nju to gubljenje vremena.

Kako kaže, sebe smatra “biznis ženom”, a suma koju uspe da zaradi za samo sat vremena je, prema njenom priznanju, pozamašna.

– Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće novac svakog, bira u čije ruke ide i voli ljude koji ga poštuju, ali koji ne zavise od njega. To je filozofija koju me je moj otac naučio, kojeg su uvek htele pare. Uvek je govorio da novac ne sme da mi uzme dušu, da poštujem svaki dinar, da bi me pare volele – priča Jovana i dodaje:

-Milion puta mi se dešavalo da mi novac nije prioritet. Posao koji radim ne radim zbog novca, na televiziji sam godinama radila bez dinara, ali su pare izabrale da mi dođu u ruke jer su me uvek volele i vole me i dan-danas. Tata mi je uvek govorio da su uvek imali para dok sam živela kod njih, a kad sam otišla gomilica je počela da se smanjuje, ali dobro. Sad sam tu da im pomognem. Trudim se da ne provodim mnogo vremena u kući jer vreme u kući je izgubljen novac. Ja sam biznis-žena i za sat vremena više volim da zaradim 200-300 evra nego da oribam kupatilo i usisam kuću jer za to ću platiti ženu 600-700 dinara, jeftinije mi je tako – priznaje Jeremićka za “Republiku”.

Jeremićeva odlazi u Ameriku

Jovana Jeremić za veoma kratko vreme postala je jedno od zaštitnih lica televizije Pink, a uloga voditeljke emisije “Novo jutro” verovatno nikome ne bi bolje stajala.

Jovana neretko ističe da je u svom poslu najbolja, a kako kaže, nikada ne prestaje da radi na tome da bude još bolja. Da se upornost i vredan rad uvek isplate, dovoljno govori činjenica da je vlasnik Pinka, Željko Mitrović, odlučio da Jeremićevoj u narednim mesecima poveri izuzetno važan zadatak.

Naime, kako je već nekoliko puta naglasila, Jovana uskoro odlazi u Ameriku, gde će provesti tri meseca, a osim što će uživati u najvećim gradovima Sjedinjenih država, Jeremićeva će imati tu čast da sa lica mesta prati i izveštava o predsedničkim izborima koji se održavaju u novembru.

– Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki dan. Posle Amerike više ništa neće biti isto, ovo je prvi odlazak, a onda ide drugi, pa treći, pa svetska karijera Jovane Jeremić – kaže voditeljka, koja se vrlo pažljivo priprema za susret i intervju sa nekadašnjim američkim predsednikom Donaldom Trampom.

– Uveliko biram stajling. Engleski već odavno znam, ali ga usavršavam svakodnevno. Za debate između Donalda Trampa i Kamale Haris engleski mora biti na najvišem mogućem nivou.

Voditeljka je dodala i da je Tramp po svim parametrima baš po njenom ukusu.

– Tramp je odličan, ne bih ja tu ništa menjala! Ne bih imala ništa protiv da popijemo jedan proseko. Izvela bih ga u grad, a onda bih mu pokazala televiziju Pink – zaključila je Jovana za Informer.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

“To više nije tvoja kuća, vrati se kod mame” Dei Đurđević je majka ove reči poručila u vezi Mladena Mijatovića

Majka zna najbolje. Voditeljka Dea Đurđević godinama je u skladnoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, …