Naša prva fotografija, drugi dan tvog života: Dea Đurđević raznežila objavom, voditelj potvrdio, čestitke se nižu

Voditeljka Dea Đurđević u dugogodišnjoj je vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a kako je voditeljka jednom prilikom istakla, za potomstvo još uvek nije vreme.

– Obožavam decu, pogotovo moje kumiće i ne odvajam se od njih – rekla je ona, pa otkrila na koji način još uvek nije spremna za decu.

– Biološki sam spremna, ali psihički nisam – izričita je bila voditeljka „Pinka” koja je juče objavila fotografiju sa jednogodišnjom ćerkom voditelja Mašana Lekića i to divnim povodom.

– Naša prva zajednička fotografija, drugi dan tvog života. Ceo život se samo smej i budi najsrećnija na svetu,a kuma će se potruditi da to niko ne pokvari – napisala je Dea Đurđević u opisu dirljive fotografije preslatke devojčice koju je kuma Dea držala u naručju, a gotovo niko nije ostao ravnodušan na prizor.

Istu fotografiju brzo je objavio i Mašan, koji je svojoj mezimici rođendan čestitao na orginalan način uz niz slika sa letovanja.

Podsetimo, voditeljka Dea Đurđević oduvek je isticala da je njena majka najveća podrška u životu, za sve ono što radi i odluči, a njeno detinjstvo bilo je prelepo i uzbudljivo.

– Uvek sam volela da se igram sa dečacima. Išla sam na tekvondo, igrala se bagerima, vojnicima i pištoljima. Išla sam i na Zvezdine utakmice i navijači su me naučili šta je lojalnost i hrabrost. Imala sam srećno detinjstvo – zaključila je za „Informer”.

Izvor: Hellomagazin.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …