Ovu želju Bora Đorđević NIKADA NIJE OSTVARIO – Iza sebe ima bogatu karijeru i ogromne uspehe, ali je zbog jedne stvari uvek ŽALIO

Velika želja Bore Đorđevića se nije ostvarila, ovo će vam naterati suze na oči

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja Čorba preminuo je danas u 72. godini u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani usled jake upale pluća s kojom nije uspeo da se izbori.

Iako godinama slovi za jednog od najboljih vokala, pevač je uspeo da privatnost sačuva od radoznalih pogleda, a najveća želja Bore Đorđevića će vam slomiti srce.

Naime, preko 30 godina proveo je sa Draganom Đorđević koju je zavoleo još u srednjoj školi. Ona mu je podarila sina Borisa, dok je u prvom braku dobila ćerku Tamaru koju je Bora prihvatio kao svoju.

– Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa “ćale”, “brate”. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski – rekao je Bora jednom prilikom.

Kada su ga pitali da li ima neku želju koja se nije ostvarila, priznao je:

– Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece.

Borisav Đorđević – Bora Čorba rođen je u Čačaku, 1. novembra 1952. godine, a preminuo u Ljubljani, 4.septembra 2024. godine. Poznat pod umetničkim pseudonimom Bora Čorba, bio je srpski i jugoslovenski rok muzičar i pesnik. Đorđević je bio glavni vokal i tekstopisac rok grupe Riblja čorba od njenog osnivanja 1978.

Pre toga je bio član muzičkih grupa Suncokret i Rani mraz. Bora Čorba je bio jedan od najpoznatijih muzičara srpske i jugoslovenske rok scene, sa velikim brojem obožavatelja, kao i upečatljiva i uticajna javna ličnost.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …