TUGA, Veljko slomljen zbog smrti: Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji…

Trijumf Veljka Ražnatovića i dalje se prepričava

Pobeda Veljka Ražnatovića u februaru 2024. godine još uvek nije zaboravljena i često se na druženjima onih kojji prate boks, prepričava. Zašto? Trijumf Veljka Ražnatovića protiv Pjotra Budžiševskog u finalu bokserskog spektakla u dvorani Obilićevo u Banjaluci sve je ganuo, posebno kada je izjavio da je želi posvetiti svom “bratu” Žarku Ećimu koji više nije sa nama.

Trijumf Veljka Ražnatovića posvećen u čast dragom bratu
Žarko je bio veoma blizak Veljkov prijatelj, a stradao je pre dve godine od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u samom centru Banjaluke.Lekari su se 20 dana borili za njegov život, ali mladić nije uspeo da se izvuče.

Veljko i Anastasija Ražnatović suočili su se tada sa velikim gubitkom, a na svom profilu Veljko se potresnim rečima oprostio od dugogodišnjeg prijatelja. Trijumf Veljka Ražnatovića bio je posvećen njemu…

– Posljednji pozdrav mom mlađem bratu. Voli te tvoj brat najviše na svijetu. Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji čovjek koga poznajem. Mnogo te voli brat – napisao je Veljko uz zajedničke fotografije

Veljko u majci Ceci inače ima vatrenog navijača, a kada je počeo da se bavi ovim sportom mnogi su je pitali kako može da gleda da joj sina udaraju.

– Naravno da mi je neprijatno kad gledam da neko udara Veljka. S druge strane i njegov protivnik je dete, majka je i njega rodila – objasnila je tada Ceca.

Uz Veljka dok se bori u ringu, uvek je i tetka Lidija, a u publici redovna je bila i Anastasija dok se nije odselila u Sevilju.

– Uvek jedno te isto. Tetka mi se uvek moli tokom meča, a sestra kaže: ‘Ja nisam ni sumnjala.’ Oni me potpuno shvataju, razumeju da je to moj put – rekao je jednom prilikom Veljko i tada dodao da boksom planira da se bavi do svoje 33. godine.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …