IVAN MARINKOVIĆ U ZAVOJIMA! Zbog povrede totalno onesposobljen, niko ne zna kako je došlo do ovoga!

Ivan Marinković se oglasio nakon posete lekaru.

Ivan Marinković zabrinuo je brojne pratioce uznemirujućom fotografijom iz bolnice. Najpre je otkrio šta mu se dogodilo, a potom se oglasio iz klinike, gde je otišao da sanira povredu:

– Ovako izgleda polomljeni prst – napisao je Ivan Marinković uz fotografiju, a odmah je usledilo novo oglašavanje, nakon što su mu lekari sanirali povredu.

– Narednih osam nedelja – napisao je Ivan uz novu fotografiju slomljenog prsta.

Podsetimo, bivši učesnik rijalitija “Elita 7” Ivan Marinković svojevremeno je u Beloj kući izjavio da se “najviše vole druga žena i prvo dete”. O ovoj izjavi je razgovarao sa advokatom i psihoterapeutom. Ivan je bio u braku sa Gocom Tržan, sa kojom je dobio ćerku Lenu. Potom je dobio vanbračnog sina Željka Kulića sa Miljanom Kulić, a kasnije je oženio Jelenu Ilić, od koje se razvodi jer ga je prevarila u rijalitiju.

– Druga žena se više voli, ali i prvo dete. Ova moja rečenica možda i nema smisla, ali sam ja možda podržao u tom trenutku nekoga ko mi je jako bitan. Svaka rupa nađe zakrpu, mi nalazimo partnera po sopstvenom ukusu. Ne mogu nikad da volim više ćerku ili sina, volim ih podjednako, a drugu ženu sam hteo da izdignem svojom izjavom – rekao je Marinković, a zbog ove izjave našao se u centru skandala.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …