ŠOK-SLIKA MIONE I ŠA KRUŽI INTERNETOM! Nakon drame u emisiji isplivalo OVO!

“Rekao sam ti da nećeš nikud bez mene!”

Miona Jovanović izaziva najrazličitije reakcije kod publike koja prati rijaliti, a mnogi ne odobravaju njenu vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, mada ima i onih koji misle da je reper glavna premija za nju.

U sinoćnjoj emisiji “Narod pita” gostovala je Jovana Tomić Matora, Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić, a javila se izvesna Kragujevčanka i iznela prljav veš Mione Jovanović kao i njene porodice.

– Želim da pozdravim sve vas u studiju, Matoru pratim od prvog učešća do sada i vrlo mi je draga, samo hoću Matoroj da kažem da se ne nervira i da bude to što jeste, da ne daje značaj nekome kome treba da daje, njeni roditelji su joj najbitniji u životu, samo njih treba da poštuje. Zbog nje sam sto puta pustila suze jer sam videla nepravde neke i bilo bi mi žao ako ne uđe u osmicu. Munjeza volimo čak smo i glasali za njega, ne znam zbog čega se dešava da se mrzite, pored njih ne bih komentarisala treću učesnicu. Po izlasku je napravila prekršaj i to je za nas bio kraj, njeno ponašanje nam se ne dopada – rekla je gledateljka, pa dodala:

– Moram da kažem za Mionu jer poznajem porodicu, osramotila je Kragujevac i familiju a da je Ša premija za nju. Ona je jedno zlo neviđeno, u Kragujevcu samo pričaju sve najgore o njoj. Njena porodica sem majke i oca su svi divni, baba njena takođe je gadna, ona nikada nije radila, njen deda je đubre od ćoveka, radnici su plakali kod njega u samoposluzi, to je sve zlo do zla. Miona ima od svoje 16 godine mnogo prljavštine, Kragujevac je odlično poznaje. Ona je rasturila i veza i brakova i čuda, sve se to u Kragujevcu zna – dodala je Verica.

Čitava ova situacija izazvala je masu reakcija na mrežama, a jedan profil na društvenoj mreži Fejsbuk imao je smešnu postavku čitave situacije, praćenu urnebesnom karikaturom.

– Drama na ulici Novog Beograda. Zmiona pozvala taxi i krenula u posjetu ocu, a deda Šaban joj ne dozvoljava. Očekuje se ishod ovog nemilog događaja – stajalo je u opisu fotografije.

– Rekao sam ti da nećeš nikuda od mene – glasila je navodna opaska repera.

– Kljusino matora, pusti me da idem ocu u Kragujevac – navodno je odgovorila Miona.

“On je baš kljusina, a ona ždrebica”, “Vala svaka čast, za dva ološa! Baš ste u pravu”,Svaka čast, u pravu si za sve! Pozdrav”, “Šta uradi devojka od sebe, propast”, “Kakav glup post, ništa gori od ostalih”, nizali su se komentari na pomenutoj društvenoj mreži.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …