Oglasila se Suzana povodom Sašinog testamenta: Niko se nije nadao da će ovako da raspodeli bogatstvo

Saša Popović testament je već napisao

Saša Popović trudi se da živi punim plućima kako mu se približava 86. godina, kada mu je čuvena Baba Vanga rekla da će zaspati i više se neće probuditi. Kako piše Blic, Saša Popović testament je već napisao, iako ima tek 70 godina.

Saši se ostvarilo sve ono što mu je Vanga prorekla, pa veruje da će tako biti i kada je njegova smrt u pitanju.

Saša Popović testament sastavio uz pomoć advokata
– Sve mi se ostvarilo što je rekla. Pitala me je da li želim da znam kada ću umreti, rekao sam da hoću i rekla je: ‘Umrećeš u 86. godini prirodnom smrću. Zaspaćeš i nećeš se probuditi’. Na jedno uvo mi je ušlo i na drugo izašlo, sada kada znam da je pogodila sve, i da će se ‘Slatki greh’ raspasti, da ću pevati, da ću biti direktor muzičke produkcije, moram i u ovo da joj verujem. Kada napunim 85, svaku noć ću kada legnem razmišljati da li je poslednja – rekao je Saša za čiji vozni park tvrde da vredi preko milion evra, a on je objasnio i zašto ne želi novac za iste, jer mu od života nije još mnogo ostalo.

– Rođendane više ne proslavljam, posle pedesete više ne. Poslednji koji sam slavio bio je kada sam imao 50 godina. Sad mi je ovo najtužniji dan, jer sam svake godine 24. aprila godinu dana stariji i bliži sam jednom placu koji ću sad kupiti za tri osobe – izjavio je Saša nedavno.

Pored divne porodice, supruge, blistave i uspešne karijere, Popović se sada samo za zdravlje moli.
– Danas ponovo imamo sve što nam je potrebno i sada možemo da želimo samo jednu stvar, a to je zdravlje.

Iako mu je, kako je Vanga prorekla, ostalo još 16 godina života, Popović je već uz pomoć advokata sastavio testament kojim je sve ostavio supruzi Suzani, što je veoma iznenađujuće s obzirom na to da ima ćerku i Suzaninog sina koga smatra svojim.

Međutim, kada su nju upitali za tetsament pevačica se veoma naljutila.

– Da li je moguće da živog i zdravog čoveka stavljaju u kontekst da je bolestan i da je morao da ga napiše? Ljudi moji, ovde je u pitanju igra nečijih emocija. Nismo mi igračke, od krvi i mesa smo – rekla je Suzana.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …