Uspešan je bokser i farmer, ali malo je poznato šta je Veljko po obrazovanju: Kaže da planira i doktorat

Koju školu je završio Veljko Ražnatović sada je poznato

Bokser Veljko Ražnatović godinama se profesionalno bavi boksom, a pored toga posvetio se uzgajanju svinja, a ima i uzgajivačnicu pasa. Međutim, često se postavlja pitanje koju školu je završio Veljko Ražnatović i šta je po obrazovanju.

Poznato je da su Anastasija i Veljko išli u internacionalnu osnovnu i srednju školu, a jedno vreme su proveli i na školovanju na Kipru, međutim, o studijama na koje su išli malo se zna.

Koju školu je završio Veljko Ražnatović više nije tajna

Naime, Veljko je u decembru 2019. godine diplomirao je na Visokoj školi za primjenjene i pravne nauke “Prometej” u Banjaluci, a nakon diplomiranja otkrio je i detalje školovanja, kao i planove za budućnost.

On je nakon završenog fakulteta dobio zvanje diplomiranog ekonomiste, a jednom prilikom je ispričao koju temu je odabrao za diplomski rad, kao i koju je ocenu dobio.

– Ekonomija u Evropskoj uniji. Osmicu sam dobio, nisam se baš nešto pripremao za diplomski. Imao sam meč u Banjaluci malo posle ispita, bitnije mi je bilo da nokautiram Mađara pred krcatim “Borikom”. Tu sam dobio desetku, pao je u drugoj rundi – rekao je bokser tada.

Veljko je zatim otkrio kakvi su mu dalji planovi, te naveo da je fokusiran na sportsku karijeru.

– Sada razmišljam samo o boksu, tu se vidim i u budućnosti, ali nikad se ne zna gdje put može da vas odvede… Diploma sigurno ne smeta. Planiram da doktoriram, ali boks – rekao je ranije Ražnatović, koji je u međuvremenu osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Veljko je na kraju dao savet mladima.

– Za svakog mladog čoveka je bitno da se školuje. Nije toliko teško, ako ste organizovani, da trenirate nešto, recimo, ali i da pohađate fakultet. Ili, da radite i učite. Zahteva odricanja, ali sam ubeđen da se samo tako može uspeti u životu – naveo je on.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …