ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK DAVLJENJA LAZARA! Borio se za život, takmičari molili za pomoć, spasioci gledali kako UMIRE, niko nije hteo da mu pomogne! (UZNEMIRUJUĆE)

Užasno, Lazaru Đukiću spasioci nisu hteli da pomognu, umro u mukama na Krosfit takmičenju.

Srpski sportista Lazar Đukić, koji se takmičio u Krosfitu, nastradao je jutros tokom takmičenja “Crossfit Games” u Americi.

Tokom plivanja, Lazar je počeo da se davi, a kako se vidi na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama koji su organizatori takmičenja na sraman način pokušali da prikriju, niko mu nije pomogao.

Naime, u jednom trenutku tokom takmičenja, Lazar je izgubio snagu i počeo je da tone. Na snimku se jasno vidi da se bori za život, a da niko od spasilaca ne reaguje niti pokušava da mu pomogne.

Mladić koji se takmičio sa njim, kaže da je bilo užasno, da su ostali takmičari videli da Đukić gubi snagu i da mu je potrebna pomoć, te da su dozivali spasioce, ali da niko nije uskočio u vodu kako bi ga spasio. Kako je rekao, jedna od devojaka koja je bila u spasilačkom timu je krenula ka njemu, ali se ubrzo okrenula i udaljila od mesta takmičenja.

– Neko je uskočio u vodu, devojka koja je spasilac mu je prišla i pričala sa njim i rekla da izađe iz vode. Taj dečko joj je rekao da se neko davi, ona je odveslala do njega i samo se okrenula i otišla. Trebalo je da duva u pištaljku i zaustavi takmičenje, mogao je da ima pomoć, mogli su da mu pomognu i to vrlo brzo. Sve je trajalo nekoliko minuta, a onda je potonuo, za to vreme je nešto moglo da se učini. Takmičenje je završeno posle pola sata, tada više ništa nije moglo da se učini – rekao je takmičar koji je bio tu i gledao kako Lazar gubi život.

Foto: youtube/printscreen/ X News
Izvor: Republika.rs

Check Also

Vraća se obavezni vojni rok – ali neće svi morati da idu: Teško može da se izbegne, ali postoji čak 7 opcija

Obavezni vojni rok od 90 dana Vest o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka odjeknula je …