Poznati glumac uhapšen zbog ub*stva: Policija hitno reagovala

Umetnik počinio strašan zločin.

Glumac Akili Mekdauel, koji je igrao u seriji „David Makes Man“ i imao uloge u serijama „Billions“ i „The Astronaut Wives Club“, optužen je za ubistvo dvadesetogodišnjeg muškarca na parkingu stambenog kompleksa u Hjustonu, saopštile su vlasti.

Dvadesetjednogodišnji Mekdauel optužen je prošle nedelje za pucnjavu koja se dogodila 20. jula, kada je poginuo Cesar Peralta, star 20 godina, prema saopštenju šerifovog ureda okruga Haris. Takođe se navodi da je glumac pokrao nesrećnog mladića.

Mekdauel se i dalje nalazi u zatvoru, a kaucija za njegovo puštanje iznosi 400.000 dolara. Advokat naveden u sudskim dokumentima nije odmah odgovorio na zahtev za komentar povodom ovog stravičnog događaja.

– „Ovo je nesrećna situacija. Molim se za Akilija i sve one koje je ova tragedija pogodila“, rekla je njegova menadžerka Džonel Vit, dodajući da nema dodatnih komentara.

Šerifov ured je saopštio da su policajci pronašli muškarca bez znakova života, sa povredama od metaka nakon što su odgovorili na poziv o pucnjavi u stambenom kompleksu 20. jula. Prema rečima nekoliko svedoka, muškarac je prethodno bio u fizičkom sukobu s drugim muškarcem, koji je pobegao peške nakon pucnjave.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Umro legendarni glumac, svi u suzama!

Od legende se oprostila i koleginica Helen Vort Džerfri Hinslif, najpoznatiji po ulozi Dona Brenana …