TELO MILJANE KULIĆ IZVUKLI IZ MORA! Šok snimak iz Crne Gore – nakon JAHTE, rijaliti zvezda pala na GLAVU, završila pod vodom (VIDEO)

Kontroverzna Nišlijka snimljena usred Jadranskog mora!

Porodica Kulić trenutno provodi letovanje na Crnogorskom primorju, što je izazvalo interesovanje mnogih koji su se pitali da li je Miljana Kulić sa njima. Naime, postojale su glasine da je rijaliti zvezda završila u psihijatrijskoj ustanovi, međutim, kako se može videti, ona trenutno boravi sa svojim najbližima, i to na jednoj jahti, potvrdivši svoju lokaciju. Međutim, jedan neobičan prizor iznenadio je pratioce na društvenim mrežama

Naime, Kulićeva se odlučila za vožnju po moru u specijalnoj korpi dizajniranoj za ovakve avanture. Međutim, umesto opuštajuće vožnje, dogodila se nezgoda koja je izazvala pažnju javnosti, a video-snimak ovog događaja postao je viralan na društvenim mrežama i izazvao brojne reakcije.

Kako se može videti u klipu koji je podelila Miljanina majka, Marija Kulić, dok je diskvalifikovana učesnica rijaliitja “Elita 7” uživala u vožnji odjednom se prevrnula i završila u moru. Zbog raspodele težine u korpi, došlo je do gubitka ravnoteže i ona je zajedno sa još jednim čovekom završila u vodi.

Iako je nezgoda izazvala trenutnu zabrinutost, srećom, sve se dobro završilo. Snimak je brzo postao predmet šaljivih komentara i duhovitih reakcija, a Miljana je pokazala izuzetnu dozu humora kada je podelila ovaj trenutak sa svojim pratiocima. Kako se moglo čuti, i Marija ju je ova nezgoda slatko nasmejala.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …