“Ovo nikada nisam videla, boriću se kao lavica” Karleuša tuguje zbog smrti prijateljice i koleginice

Bila je izuzetno voljena među ljudima.

Jelena Karleuša je na kratko prekinula sa objavljivanjem sadržaja sa odmora na svom Instagram profilu i prisetila se svoje drage koleginice koja je nažalost preminula.

Jelena je na storiju objavila snimak koji je nastao na jednom od nastupa kada je delila scenu sa Donom Ares, koja nas je napustila pre skoro sedam godina.

Uz snimak stoje i emotikoni bele golubice i slomljenog srca, a Karleuša je već nekoliko puta isticala koliko joj je Dona Ares bila draga, dok je jedna od najvoljenijih bosanskih pevačica, Azra Kolaković, javno otkrila koliko joj je Jelena pomogla dok je vodila borbu protiv raka, od kojeg je nažalost i preminula.

Karleuša je svojevremeno objavila i fotografiju jedne od Doninih objava koju nije uspela da vidi dok je bila živa, a bila je posvećena upravo njoj.

Malo je reći da je Jelena bila izuzetno ganuta rečima Done Ares…

– Ovo su mi sad poslali njeni fanovi… Ovo nikada nisam ni videla. Ne znam ni šta bih rekla… Ovo ću shvatiti kao motivaciju da se borim u ovom svetu kao lav – poručila je Jelena.

“Jelena Karleuša… budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim!!! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voleli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku dok sam bila izgubljena i “na pola živa” najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti… Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo!!! Jelena carice, tebi i tvojoj porodici sve najlepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca! – poručila je 2015. godine Dona Ares.

Foto: ATA images
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …