ŠOK NA SASLUŠANJU, POTPUNO NOVI ISKAZ! Reči osumnjičenog za ub*stvo male Danke ZALEDILO SRBIJU: “Šta se sada promenilo zna samo on”

Promenio ploču.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvu sada negira da je ubio devojčicu u Banjskom Polju!

Prema rečima izvora Kurira, nakon što je izneo svoje lične podate, ime, prezime, prebivalište i druge, osumnjičeni je rekao “da Danku Ilić nije ubio”.

– On sada sve negira. Rekao je da dete nije ni video kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije uneo u kola i da je nije zadavio, kao i da telo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega osumnjičeni, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin – kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Podsetimo, osumnjičeni je nešto pre 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.

– On je na prvom saslušanju posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promenilo zna samo on – kaže naš izvor.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila muškarce iz okoline Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Vraća se obavezni vojni rok – ali neće svi morati da idu: Teško može da se izbegne, ali postoji čak 7 opcija

Obavezni vojni rok od 90 dana Vest o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka odjeknula je …