STIŽE BEBA – Prelepe vesti u porodičnom domu Džejle Ramović: “DOLAZI LJUBAV”

Nije krila koliko je srećna zbog trudnoće i otkrivanje pola bebe.

Lejla Ramović, sestra poznate pevačice Džejle Ramović, pobednice takmičenja “Zvezde Granda”, obelodanila je da je u blagoslovenom stanju.

Popularna mlada jutjuberka podelila je i pol bebe na društvenim mrežama, obradovavši svoje pratioce ovom srećnom vešću.

Lejla i njen partner su se snimali u prirodi, gde su ispuštanjem dima u boji saznali pol bebe. Uzbuđenje i radost bili su vidljivi na njihovim licima, a Lejla je video opisala jednostavno i emotivno: “Dolazi ljubav”. Naime, Lejla će uskoro postati majka devojčice.

Radosne vesti u porodičnom domu
Ovo nije prva radosna vest u porodici Ramović u poslednje vreme. Lejlina sestra Šejla takođe je nedavno objavila da je trudna, što je dodatno ulepšalo njihove porodične trenutke.

Lejla je u braku već dve godine, a njena sestra Džejla često ističe koliko je vezana za svoje sestre, koje su joj oduvek bile uzor.

“Navikla sam stalno da budem s njima i, nekako, iako su starije od mene, najviše volim s njima dvema da izađem u grad. Osim mame, i one su mi veliki uzor,” rekla je Džejla i dodala da je i dalje najveća maza u porodici.

“Koliko god vremena da smo skupa, nikad mi nije dovoljno. Predobro je biti najmlađi, svi te paze i maze.”

Lejla Ramović je influenserka sa završenim Ekonomskim fakultetom. U julu 2022. godine rekla je “da”, a samo nekoliko meseci kasnije to je učinila i njena sestra Šejla. Najmlađa sestra, Džejla, osvojila je srca mnogih kada se sa samo 12 godina pojavila u poznatom muzičkom takmičenju. Kasnije je pobedila u “Zvezdama Granda”, gde je imala Mariju Šerifović kao mentorku.

Porodica Ramović nastavlja da inspiriše i širi ljubav, dok se raduju novim članovima koji će uskoro stići.

Džejla o Mariji Šerifović
O odnosu pobednice “Zvezda Granda” (2019), Džejle Ramović i njene mentorke Marije Šerifović godinama se pisalo i nagađalo.

Obe poznate dame demantovale su navode da su bile u emotivnoj vezi, a mlada pevačica je progovorila o odnosu sa Šerifovićevom.

Ramovićeva se dotakla i teme Marijinog naslednika Marija.

– Sa Marijom sam u super odsnosima, čujemo se i danas – rekla je Džejla i dodala:

– Nisam još videla dete, nisam stigla da odem – iskrena je bila Ramovićeva.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …