U najtežem trenutku bila uz njega: Gudelj Ceci jedno neće nikad zaboraviti

Odnos Cece Ražnatović i Nemanje Gudelja – isplivali svi detalji

Porodični odnosi u porodici Gudelj – Ražnatović tema su koja javnost intrigira od kada su Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović otpočeli odnos. Anastasija je svoj odnos sa porodicom Gudelj dovela do perfekcije, a sada se svi pitaju kakav odnos imaju Ceca Ražnatović i Nemanja Gudelj.

Sada je jasno šta Ceca Ražnatović misli o svom zetu, nakon što je dva puta putovala u Nemačku kako bi ga bodrila na tribinama dok je nastupao sa našom reprezentacijom.

Sada, kada je reprezentacija Srbije završila svoj angažman na Evropskom prvenstvu, Ceca je ostala da provede neko vreme sa zetom i ćerkom, kako bi u danima poraza Nemanji pružila svu potrebnu podršku.

– Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše – govorila je Ceca još na početku njihove veze.

Odnos Cece Ražnatović i Nemanje Gudelja do te mere je blizak da je on oslovljava sa Ceki moja najbolja i za nju je uvek tu, koliko i ona za njega.

Foto: Instagram
Izvor: Story.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …