Miroslav Ilić bez dlake na jeziku: U poslednje vreme svašta slušam, ovo je istina

Miroslav Ilić otkrio kako je ostavio alkohol

Od trenutka kada se pojavio pa do danas, Miroslav Ilić u samom je vrhu folk scene. Čak i oni koji ne slušaju tu vrstu muzike, bez problema će nabrojati bar pet hitova „slavuja iz Mrčajevaca”.

Porodičnu i bračnu idilu, koju decenijama gaji sa suprugom Gordanom, donekle je pomutila Mirjana Antonović, tvrdeći da je Miroslav otac njenog sina Devina.

S druge strane, pevač se nije previše osvrtao na te priče, ali se redovno odazivao sudskim pozivima.

Miroslav Ilić ne daje često intervjue, ali je prihvatio poziv Voje Nedeljkovića da gostuje u emisiji „Una intervju”.

– U poslednje vreme svašta slušam, pa sam malo zbunjen. Ljudi manipulišu podacima, red je da kažem kako jeste – rekao je Miroslav na samom početku intervjua, pa pojasnio:

– Dakle, stvari stoje ovako. Rođen sam 1950, što znači da imam 73 godine. U braku sam 54 godine, a ovim zanatom se bavim 52 godine. Eto, nemojte više spekulisati.

Miroslava Ilića dugo je pratio glas da voli da popije, ali i da se tada pokaže „nezgodna” strana njegove naravi.
– Istina je, umeo sam pošteno da popijem. Međutim, moj organizam jednostavno ne podnosi alkohol, pa se svašta dešavalo – priznao je.

– Doktori imaju naziv za to stanje – parcijalna amnezija. Dešavalo mi se da mi dan kasnije kažu: „Pobogu, Miroslave, šta si ono uradio”, a da ja nemam svest o bilo čemu.

Kako je rekao, čak i kad bi poželeo da batali piće, društvo bi ga nagovorilo.

– To je taj ambijent u kojem sam se kretao. Ako kažem da neću ništa da popijem, krenu komentari: šta izigravaš, nemoj da si takav, aj još jednu… A ja kad popijem čašicu više, postanem nekontrolisana životinja.

Pre 35 godina raskrstio je sa pićem.

– Stao sam 1989. godine pred ikonu Svetog Đorđa i raščistio s tim za sva vremena – zaključio je Miroslav Ilić.

Izvor: Story.rs

Check Also

Гледао овај филм па добио идеју за масакр! Дечак-убица из "Рибникара" открио ПРАВИ МОТИВ језивог злочина: "После тога сам почео да планирам"

Дечак-убица је на саслушању рекао и да је језив масакр почео да планира пошто је …