Danas je MILIONER, a odrastao je u TROŠNOJ KUĆICI malog sela: Ovde je muž Dragane Mirković proveo detinjstvo (FOTO)

Ova fotografija je brzo privukla pažnju javnosti, koja je bila znatiželjna da vidi kako se Toni nosi sa nedavnim događajima u svom ljubavnom životu.

Dragana Mirković nakon više od dve decenije razvodi se od biznismena Tonija Bijelića, a o njegovom životu pre braka sa pevačicom malo se zna.

Naime, iako je danas milioner, Toni Bijelić odrastao je u trošnoj kući u selu Šimići, nedaleko od Banja Luke.

On je nedavno sa sinom posetio porodični dom i plac odakle je objavio fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama. Toni se nakon saopštenja da se razvodi od Dragane Mirković, vratio na društvene mreže – ne prestaje da se provodi.

Kako se može zaključiti po njegovim čestim objavama, Toni u poslednje vreme često izlazi u razne provode. Često uživa okružen prijateljima, čime se gotovo uvek pohvali na mrežama.

Kasnije tokom života sa doskorašnjom suprugom Draganom i decom živeo je u dvorcu “Ebenfurt” čija je vrednost procenjena na 50 miliona evra. Dvorac, u kom je sada ostala pevačica sa decom, sagrađen je još u 12. veku i enormno je prostran. Takođe, ovaj dvorac poseduje i veliki plac, koji se procenjuje na 1,5 hektara.

Foto: Instagram printscreen/Toni Bijelić/ATA images/
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …