ŠOK! Ovako je ćerka Duška i Jelena Karleuše REAGOVALA na porodičnu dramu: URADILA OVO

Korisnici društvenih mreža zaključili na čijojoj su deca strani!

Nakon incidenta koji se juče dogodio u porodičnoj vili između Jelene Karleuše i Duška Tošića, njihova mlađa ćerka Nika sinoć je zablistala na maloj maturi.

Naime, uoči Nikine proslave drama njenih roditelja bila je glavna tema medija, kao i društvenih mreža, jer je mnoge zanimalo šta se to desilo u njihovom domu na Senjaku.

Međutim, ono što su pojedini korisnici društvenih mreža zapazili je da je Nika otpratila Duška na Instagramu.

– Nika je Duška otpratila sa Instagrama i to je jedini odgovor na sva pitanja koja danas imate o situaciji Karleuša-Tošić. Deca najbolje rezonuju situacije i uvek su na pravoj strani. Žao mi je što ovo delim, ali istina se mora znati – objavila je jedna tviterašica.

Tošić je, bez obzira na tu činjenicu, ponosno objavio njene fotografije sa mature, dok je Nika na svom profilu podelila samo emotivne izjave svoje majke Jelene.

– Voli te mama, anđele moj! Uživaj na maloj maturi sa svojim drugarima i čestitam na najboljim ocenama i najboljem uspehu! Mami veća sreća ne treba – napisala je Jelena.

Treba ipak istaći da nije poznato od kada se otac i ćerka ne prate na pomenutoj društvenoj mreži i da li je to uopšte pokazatelj njihovih porodičnih odnosa.

Karleuša nikada do sada nije govorila kako ćerke Atina i Nika gledaju na njihov brak, pa ni kada je Duška prijavljivala policiji za nasilje.

Ona se i juče povukla iz cele priče i odustala od toga da Tošića krivično goni, kako mnogi pretpostavljaju, upravo zbog toga što je on, pre svega, otac njene dece.

– U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima – poručila je JK posle incidenta putem svog Instagrama.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Instagram/Nika Tošić/printskrin instagram
Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …