Otkriveno gde je mala Leona: Filip Car nakon RASKIDA sa Aleks obelodanio šta se dešava sa njihovom ćerkom

Nakon što je Aleksandra ostala u drugom stanju, odlučili su da njihovoj ljubavi daju novu šansu. Sada su svađe među njima sve ređe, ali otkako je Nikolićeva obrisala Filipa sa Instagrama, krenula je lavina komentara da su ponovo raskinuli.

Pobednica “Zadruge”, Aleksandra Nikolić, i bivši rijaliti učesnik, Filip Car, su pre dva meseca postali roditelji. Oni su ćerki odlučili da daju ime Leona.

Njihov odnos je turbulentan, pa su više puta raskidali i mirili se. Međutim, kada je na svet došla Leona, oni su sve probleme stavili po strani i pokušali su da rade na njihovom odnosu. Nakon porođaja Aleksandra je ostala u Beogradu, a Filip je njoj i bebi par dana pravio društvo, pa je potom otišao u Hrvatsku.

Kako su pisali domaći mediji, Aleksandra je sa bebom više puta odlazila u Crikvenicu. Ekipa portala Srbija Danas je razgovarala sa Filipom kada je došao u porodilište po Aleks i njihovu naslednicu, a on nam je otkrio da imaju u planu da zajedno žive u Hrvatskoj.

– Malo sam nervozan, čekam ih da siđu i da idemo kući. Jedva čekam da ih vidim, sad mi malo više liči na mene, videćemo. Aleksandra je dobro podnela carski rez, sad ide kući na oporavak. Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip ekskluzivno za Srbiju Danas kada je Aleksandra napušala porodilište.

Raskid Aleksandre Nikolić i Filipa Cara
Međutim, od juče svi mediji bruje da su Aleks i Car ponovo raskinuli. Ove sumnje je podgrejala i činjenica da su se njih dvoje otpratili na društvenim mrežama. Povodom ove situacije se oglasio i Filip i iz prve ruke je otkrio šta se dešava sa njihovim odnosom.

– Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili porečkaš sa partnerom da blokiraš ga na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenici. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokmentaciju za dete, jer države zvane “još jedan papir”, uvek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte trebate da pišete o tome. Biće nama se okej kada se ovako kao deca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se promenili na bolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažnju na nas, ali šta da radim – rekao je Car za Pink.rs.

Filip se sada oglasio putem svog Instagram profila i podelio je kako uživa sa ćerkicom.

Na fotografiji se vidi kako drži ruku na Leoni dok ona spava. On uživa u novoj životnoj ulozi i trudi se da obezbedi sve što je potrebno njegovoj naslednici. Sudeći prema ovoj objavi, čini se da je sada opet sve u redu između Aleksandre i Filipa i da uživaju sa ćerkicom.

Foto: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …