“Nije lako, žene su počele da zovu” Jelena Tomašević o izazovima u braku sa Ivanom Bosiljčićem

U novoj epizodi druge sezone “Ceca show”, Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je koleginice Jelenu Tomašević i Draganu Mićalović.

Jelena Tomašević je tom prilikom govorila o svom odnosu sa suprugom Ivanom Bosiljčićem.

– Ja sam stvarno toliko ponosna na njega. Meni svi čestitaju posle ovih koncerata koje je imao. Svi mi pričaju: “Bravo, kako si radila sa njim”, a ja ništa nisam radila sa njim – kazala je Jelena Tomašević.

Jelena je otkrila i da su žene počele da zovu kako bi zakazale pregled kod njenog supruga nakon što je snimio reklamu za jednu kliniku.

– On je u Urgentnom centru već pet sezona, i kada je postao zaštitno lice jedne klinike, žene su počele da zovu da zakažu pregled kod njega. To je bilo toliko smešno – ispričala je Jelena.

Pevačica se našalila na račun njegovog lika iz serije “Ranjeni orao”, rekavši da je on sada “ranjeni ORL”, što je izazvalo opšti smeh.

Otvorila je dušu o braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, priznajući da nije lako uskladiti sve obaveze koje imaju.

– Nije lako, ali uz dobru organizaciju sve funkcioniše super. Posao, škola, obaveze oko deteta. Ja sam definitivno bolja u organizaciji – iskreno je rekla Jelena.

Takođe, progovorila je i o periodu kada su, nakon nešto više od godinu dana zabavljanja, Jelena i Ivan raskinuli vezu.

– To je bilo na početku veze. Nekako, svi prođemo kroz te dečije bubice. Mi smo imali pauzu, a onda kad smo se pomirili, mnogo je bilo lakše da se uskladimo – rekla je Jelena u “Ceca show”.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …