Obožavali ste ga kao malog Mišu u „Žikinoj dinastiji“, a danas ga ne biste prepoznali: Ima 47 godina, napustio je glumu i bavi se drugim poslom (FOTO)

Serijal filmova “Žikina dinastija” i danas je jednako popularan kao i kada se prvi put prikazivao.

Sve je počelo filmom „Lude godine“ snimljenim 1977, koji jenapravljen kao drama i ljubavna priča mladog para Marije i Bobe. Međutim, publiku su osvojile urnebesne i komične situacije između njihovih porodica, tte je stvoren komični serijal.

Između ostalih, srca publike osvojio je i mali Miša, sin Marije i Bobe, kog je igralo više glumaca.

Mladog tinejdžera Mišu glumio je Nikola Kojo, a pre njega smo u ovoj ulozi gledali i Borisa Milivojevića. Međutim, Mišu u najmlađem uzrastu igrao je Mihailo Jevtić koji je imao svega osam godina kada je glumio u delu „Kakav deda, takav unuk“.

Njemu je ovo bila prva uloga u životu, a nakon toga je nastavio da se bavi glumim. Igrao je još nekoliko značajnih uloga, a posebno zapažena bila je u seriji „Sivi dom“.

Nakon toga, Mihailo je počeo da dobija angažmane u pozorištu. Ali, posle nekoliko godina, rešio je da promeni zanimanje.

Završio je srednju Elektrotehničku školu „Nikola Tesla“ i nižu Muzičku školu „Kosta Manojlović“ u Zemunu. Upisao je Akademiju koju je napustio u toku druge godine studija. Od instrumenata svira violinu, klavir i gitaru.

Mihailo danas ima 47 godina, stvara muziku, ali takođe se bavi izradom veb aplikacija i sajtova.

Izvor: Nova.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …