“Nova tura, nova avantura!” Samo što se vratio sa hodočašća, Nikola Rokvić kreće u NOVI PODUHVAT, evo o čemu se radi

Ne staje.

Pevač Nikola Rokvić u nedelju, 26. maja vratio se iz Grčke, tačnije sa ostrva Egina, gde je proveo nekoliko dana sa porodicom nakon hodočašća na kojem je proveo mesec dana.

Nikola je od Beograda do Egine krenuo peške, sa najhumanijim mogućim ciljem, odnosno, kako bi prikupio novac za odeljenja dečije onkologije u Beogradu i Nišu. Nikola je ispunio svoju misiju, i nakon 31. dana pešačenja objavio da je prikupio 39 miliona dinara.

Po povratku u srpsku prestonicu, Nikola nastavlja sa radom na sebi, te ove dane ne koristi za zasluženi odmor, već vredno trenira.

– Nova tura, nova avantura – napisao je Rokvić i pokazao mišićave ruke i zategnuto telo, a sve to u pauzi od dizanja tegova.

Podsetimo, naša ekipa je sačekala Rokvića na aerodromu, te je porazgovarala o njegovim prvim utiscima nakon što se vratio u rodni Beograd.

-Hvala vam na dobrodošlici. Uspeo sma malo da odmorim. Ostrvo Egina je prelepo, a ja sam uspeo sa prorodicom i da odmorim i da se malo okupam. Utisci su se slegli. Veoma sam zadovoljan. Radostan. Veliko životno iskustvo – otkrio je Rokvić.

Pošto se videlo da su ga obuzele emocije, pitali smo ga da li je teži bio odlazak ili povratak. Rokvić je duboku udahnuo i onda odgovorio:

– Šta znam. Naravno, odlazak je bio teži. Povratak, kada sam sa svojom porodicom, naravno da je lagan. Doduše, kada putuješ sa decom, mnogo je veća organizacija nego kada putuješ sam – rekao je Rokvić.

On je otkrio šta je za njega bilo najveće iskušenje.

– Možda susreti sa životinjama. Nije bilo lako u tim predelima gde sam bio sam u šumama, gde sam išao mimo puta. Prvi dana kada sam ušao u Grčkoj mi je bio isto veoma težak zbog promene klime. Velika vlažnost te sam vrlo brzo ostao bez snage i energije, ali već sam se brzo prilagodio sledeći dan – rekao je Rokvić.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …