OTAC DANKINOG UB*CE IZLAZI NA SLOBODU! Evo i kada…

Iako je intenzivirana istraga, još uvek nema konkretnih dokaza vezanih za pronalazak tela male Danke Ilić.

U nedavno intenziviranom istražnom postupku o nestanku i ubistvu male Danke Ilić, Više javno tužilaštvo u Zaječaru saslušalo je direktora JKP “Vodovod” u Boru, Gorana Pavića. Pavić je istakao da podnosi neopozivu ostavku na mestu direktora JKP “Vodovod” Bor iz moralnih razloga, s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta bili zaposleni u ovom preduzeću. Osim toga, produžen je pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić, Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću, na još 30 dana.

Ocu osumnjičenog za ubistvo Danke pritvor ističe za dva dana, a Radoslav se vraća u Zlot i braniće se sa slobode.

Jedan od osumnjičenih, Srđan Janković, potiče iz sela Luka, a jedan meštanin ovog sela dao je iskaz u vezi sa njegovom povezanošću sa osumnjičenima. Prema nepotvrđenim informacijama, postoji sumnja da je svedok pozajmljivao svoj automobil osumnjičenom, čime se postavlja pitanje da li su njime možda činjene nezakonite radnje u obavljanju ovog krivičnog dela.

Poznavaoci Srđana Jankovića ističu da se on ponašao sasvim normalno u selu, ali da je možda postao drugačija osoba nakon razvoda. Ovo je izazvalo strah među meštanima, koji su sada zabrinuti za svoju zajednicu.
– Ponašao se sasvim normalno kao i ostali u selu. Ni po čemu nije odskakao, ali je u kući voleo sve da ima. Dok je bio sa suprugom bio je normalan čovek, prosto ne smemo ni da pomislimo da je mogao nešto tako da uradi jer i on ima sina i otprilike istu unučicu kao što je mala Danka Ilić. Međutim, kada se rastao sa suprugom, možda je to na njega toliko uticalo da je možda postao sasvim drugi čovek. Ne znamo šta da mislimo više, toliko je ovo zastrašujuće za nas i naše selo, da je neki strah ušao u ljude, prosto da ne možeš da zamisliš sa kim deliš svakodnevicu, ako je ovo uopšte istina. Istina je samo ukoliko se i dokaže – navodi dobro upućen izvor u istragu.

Iako je intenzivirana istraga, još uvek nema konkretnih dokaza vezanih za pronalazak tela male Danke Ilić.

Foto: Foto: Društvene mreže
Izvor: Alo.rs

Check Also

Vraća se obavezni vojni rok – ali neće svi morati da idu: Teško može da se izbegne, ali postoji čak 7 opcija

Obavezni vojni rok od 90 dana Vest o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka odjeknula je …