STRAVIČNA TRAGEDIJA U POPULARNOM LETOVALIŠTU SRBA! Ima mrtvih i povređenih, ROTACIJE na sve strane! (VIDEO)

Vatrogasci i lokalna policija hitno su reagovali na poziv za pomoć koji je stigao malo posle 20 časova po lokalnom vremenu

Užasna nesreća potresla je špansko ostrvo Majorku kada se restoran urušio na plaži, ostavljajući za sobom dvoje mrtvih i najmanje 12 povređenih.

Hitne službe su odmah reagovale na poziv za pomoć, ali je tragedija već bila neizbežna.

Katastrofa na turističkoj destinaciji
Ovaj tragičan događaj dogodio se u glavnom gradu ostrva, Palmi, koji je inače poznat kao popularna turistička destinacija.

Zgrada koja se srušila bila je zapravo restoran, što je dodatno šokiralo lokalno stanovništvo i posetioce ostrva.

Munjevita reakcija vatrogasaca i policije

Vatrogasci i lokalna policija hitno su reagovali na poziv za pomoć koji je stigao malo posle 20 časova po lokalnom vremenu.

Njihova brza reakcija i angažovanje sprečili su dalje tragedije i pomogli ljudima koji su bili zarobljeni ili povređeni u ruševinama.

Svedoci ove strašne nesreće izvestili su da se terasa popularnog restorana srušila, što je dovelo do ovog tragičnog ishoda.

Njihova svedočenja mogu biti ključna u istrazi koja će uslediti kako bi se utvrdili uzroci ove nesreće i eventualno sprečile slične situacije u budućnosti.

Ova tragedija na ostrvu Majorka ostavlja dubok trag i šalje poruku o važnosti bezbednosti i održavanja infrastrukture, posebno na mestima gde se okuplja veliki broj ljudi.

Foto: Youtube/Printscreen/DESCUBRIENDO NOTICIAS
Izvor: Republika.rs

Check Also

Umro legendarni glumac, svi u suzama!

Od legende se oprostila i koleginica Helen Vort Džerfri Hinslif, najpoznatiji po ulozi Dona Brenana …